Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Βαρσοβία, Πολωνία: Ολοκληρώθηκε το 4o Διεθνές Συνέδριο MICE, με Diamond Partner την...

Βαρσοβία, Πολωνία: Ολοκληρώθηκε το 4o Διεθνές Συνέδριο MICE, με Diamond Partner την North Events

To 4ο Διεθνές Συνέδριο MICE στην Πολωνία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στην Βαρσοβία, από την “Meet the Bidder”, στο ξενοδοχείο Sound Garden Hotel.

Ανάμεσα σε 18 χώρες – προορισμούς που συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου αποκλειστικός χορηγός και Diamond Partner ήταν η North Events. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε χώρες όπως Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μάλτα, Ιρλανδία, Φινλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Τυνησία, Νότια Αμερική, Ομάν, Ιορδανία, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Τζαμάικα, Παναμάς, κ.α.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου διοργανώθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις με Πολωνικά γραφεία τουρισμού που εξειδικεύονται στον κλάδο του MICE, ενώ για τη Θεσσαλονίκη έγινε ειδική παρουσίαση των δυνατοτήτων και των υποδομών του προορισμού από το Thessaloniki Convention Bureau που συμμετείχε επίσης ως Diamond Partner στη διοργάνωση. Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με ένα δείπνο για όλους τους σύνεδρους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την North Events, τηλ. +30 210 9713281, 210 9734859, info@north-e.com.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.