Αρχική Γαστρονομία Ρώμη – Βραδιά αφιερωμένη στην κρητική γαστρονομία

Ρώμη – Βραδιά αφιερωμένη στην κρητική γαστρονομία

Τα ποιοτικά προϊόντα αλλά και η γαστρονομική παράδοση της Κρήτης βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου 2018 στον κήπο της Ελληνικής Πρεσβείας στη Ρώμη, με την επιμέλεια του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και συλλόγους εξαγωγέων του νησιού. Στην εκδήλωση παρέστησαν επιχειρηματίες και στελέχη από τους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού, όπως και πολλοί δημοσιογράφοι ιταλικών ΜΜΕ που ασχολούνται με το ταξιδιωτικό-τουριστικό αλλά και το γαστρονομικό ρεπορτάζ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι δοκίμασαν εδέσματα, που παρασκεύασαν με φροντίδα τέσσερα ελληνικά εστιατόρια της Ρώμης, με υλικά που μεταφέρθηκαν για το σκοπό αυτό στη Ρώμη από την Κρήτη, καθώς και ελληνικά κρασιά.

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Ρώμης ανέλαβε το επικοινωνιακό σκέλος της εκδήλωσης, προσκαλώντας δημοσιογράφους του ταξιδιωτικού-τουριστικού ρεπορτάζ και συντάκτες για θέματα γαστρονομίας των σημαντικότερων ιταλικών ΜΜΕ και προωθώντας σχετικό δελτίο Τύπου και ενημερωτικό υλικό σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο πλαίσιο της βραδιάς πραγματοποιήθηκαν σειρά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις της Πρέσβεως της Ελλάδας στην Ιταλία κας. Τασίας Αθανασίου και του Προϊσταμένου του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων σε ΜΜΕ γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.