Αρχική Αθλητικά Πρώτη συμμετοχή του ΕΟΤ στο POSIDONIA CUP 2018

Πρώτη συμμετοχή του ΕΟΤ στο POSIDONIA CUP 2018

Με σκάφος, που έφερε τα χρώματα και το λογότυπο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού  και πλήρωμα αποτελούμενο από τέσσερις  υπαλλήλους του ( Κων/νος Χαροκόπος – Ελένη Γαβριηλίδου – Ιωάννα Διαμαντίδη – Μιχαήλ Αλφαράς ), ο ΕΟΤ συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στην αγωνιστική ιστιοδρομία Posidonia Cup 2018 που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς  Ναυτιλιακής Έκθεσης ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (04-08 Ιουνίου 2018). Ο ΕΟΤ συμμετείχε και φέτος με δικό του περίπτερο στην ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ όπως σε κάθε διοργάνωση ανά διετία καθώς αποτελεί  έκθεση ορόσημο για τα ναυτιλιακά δρώμενα, με εκθέτες που καλύπτουν όλο το φάσμα στον χώρο της σύγχρονης ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Ο Ιστιοπλοϊκός αγώνας POSIDONIA CUP διεξήχθη, στον Φαληρικό Κόλπο, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, στον οποίο μπορούσαν να λάβουν μέρος, μόνο αγωνιστικά σκάφη, με τα χρώματα – λογότυπα εταιρειών ή φορέων, που συμμετέχουν στην έκθεση.

Ιδρύθηκε ως το κορυφαίο γεγονός του αθλητικού προγράμματος των Ποσειδωνίων και αποτελεί πλέον, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που πλέουν στα ελληνικά νερά.
Το Posidonia Cup Yacht Race, έχει γίνει πλέον προσάρτημα στην παγκόσμια ατζέντα της ναυτιλίας.

Την οργάνωση διεξαγωγής του αγώνα,η διοργανώτρια εταιρεία «Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ», είχε αναθέσει στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης ( ΠΟΙΑΘ ).

Η εκπροσώπηση του ΕΟΤ στο Sailing Race Posidonia Cup 2018, συμβάλλει στην προβολή του θαλάσσιου και αθλητικού τουρισμού, που αποτελούν δύο από τους βασικούς άξονες της Στρατηγικής προώθησης και προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, για την διετία 2017 – 2018 .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.