Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με Τσαλιγοπούλου και Πρωτοψάλτη το 3ο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας...

Με Τσαλιγοπούλου και Πρωτοψάλτη το 3ο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Το 3ο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με τίτλο «Μια θάλασσα τραγούδια» γίνεται πραγματικότητα, στις 22 και 23 Ιουνίου, στην παραλία-λιμάνι στη Βάρκιζα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ο πολιτιστικός αυτός θεσμός συμπληρώνει τον τρίτο του χρόνο.

Το 3ο Μεσογειακό Φεστιβάλ είναι μόνο η αρχή ενός πολύ πλούσιου πολιτιστικού προγράμματος για το καλοκαίρι που έχει επιμεληθεί ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Με δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες της μουσικής σκηνής, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και την ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη, στις 22 Ιουνίου ξεκινάει μια διαδρομή στη μουσική και την τέχνη της Μεσογείου με 2 μεγάλες συναυλίες. 

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Παρασκευή 22 Ιουνίου

Τελετή έναρξης

Μεσόγειος, η θάλασσά μας – Εικόνες της Μεσογείου – Προβολή βίντεο

Κείμενα – παρουσίαση: Βασιλική Λάζαρη
Μοντάζ: Γιάννης Πρεβενιός
Μουσικοχορευτικό δρώμενο, από την Ομάδα Αερικό
Επιμέλεια: Κατερίνα Κεραμιδά

Ελένη Τσαλιγοπούλου & Bogaz Musique
«Των φίλων τα σπίτια», είναι ο τίτλος των καλοκαιρινών παραστάσεών της ερμηνεύτριας σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

H συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια τη που υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες της θα παρουσιάσουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί από τη σκηνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους.

Σάββατο 23 Ιουνίου

Άλκηστις Πρωτοψάλτη – «Κάτω από τα αστέρια»
Ένα πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια, τραγούδια που αγαπάει ή ίδια η ερμηνεύτρια αλλά και το κοινό της, τραγούδια μελωδικά αλλά με ροκ πινελιές, τραγούδια που θα γεμίσουν την ψυχή μας κάτω από τα αστέρια.

Την διαχρονική ερμηνεύτρια – η οποία περισσότερες από 4 δεκαετίες κρατά τα σκήπτρα με την ξεχωριστή έκφρασή της και την μοναδική σκηνική της παρουσία – συνοδεύουν εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί που την ακολουθούν εντός και εκτός συνόρων, σε κάθε γωνιά που ταξιδεύει την Ελληνική μουσική και τα τραγούδια της. Ανάμεσα σε αυτά τα υπέροχα τραγούδια και ένα μικρό αφιέρωμα στον εκπληκτικό συνθέτη μας Σταύρο Ξαρχάκο !

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21.00

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.