Αρχική Εταιρικά Νέα Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποιεί το We Do Local και το...

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποιεί το We Do Local και το Ελληνικό Πρωινό

Ο Φορέας Επιθεωρήσεων & Πιστοποιήσεων TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποιεί το ιδιωτικό πρωτόκολλο We Do Local και το σήμα για το Ελληνικό Πρωινό.

We Do Local

Το We do local αποτελεί πρωτοβουλία της εταιρίας Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε με σκοπό να προσφέρει ένα διαφοροποιημένο προϊόν που να διαδίδει τα τοπικά ήθη και έθιμα, να στηρίζει την τοπική κουζίνα και τους τοπικούς παραγωγούς. Ταυτόχρονα, στοχεύει στην ενίσχυση του τοπικού εργατικού δυναμικού με σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφορία.

Η χορήγηση πιστοποίησης από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) διασφαλίζει την ανάδειξη αυτών των αρχών και την εφαρμογή του ιδιωτικού πρωτοκόλλου πιστοποίησης.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) έχει αναπτύξει το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» με αντικείμενο τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα Ελληνικά ξενοδοχεία με χαρακτηριστικά ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε ελληνικού τουριστικού προορισμού. Στόχος του είναι να προωθήσει τη γαστρονομική κληρονομιά μέσω συνταγών που θα αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα από την κάθε περιοχή.

Η χορήγηση βεβαίωσης από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) διασφαλίζει στο ξενοδοχείο πως ακολουθεί το εδεσματολόγιο που ορίζεται για την περιοχή λειτουργίας του, οι προμηθευτές των προϊόντων του είναι εγκεκριμένοι και καταγεγραμμένοι στα μητρώα του Ξ.Ε.Ε. και το ξενοδοχείο προάγει με αυτόν τον τρόπο τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, ως κύριο στοιχείο της ταυτότητας του πρωινού του.

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο, στην Αίγυπτο και στο Λίβανο ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και σε όλη την Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.