Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Novotel Αθηνών γιόρτασε την 30η επέτειο λειτουργίας του

Το Novotel Αθηνών γιόρτασε την 30η επέτειο λειτουργίας του

Το ξενοδοχείο Novotel Αθηνών γιόρτασε την 30η επέτειο λειτουργίας του, με ένα Cocktail Party στις 7 Ιουνίου 2018, στον μαγευτικό χώρο του Roof Garden στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη και όλη την Αθήνα. Στην γιορτή συμμετείχαν ο Γάλλος Πρέσβης στη Ελλάδα, Πρόεδροι και Μέλη φορέων του Τουρισμού, Στελέχη Εταιριών και Τουριστικών Γραφείων, Εκπρόσωποι του Τύπου, Στελέχη της AccorHotels & AccorInvest καθώς το και προσωπικό του ξενοδοχείου. Η Chef του ξενοδοχείου παρουσίασε νέες γευστικές δημιουργίες τις οποίες συνόδευαν δροσιστικά κοκτέιλ, ενώ την βραδιά πλαισίωνε χορευτική μουσική και μια παράσταση έκπληξη με συγχρονισμένη κολύμβηση από τις Naiads και πυροτεχνήματα

Την τούρτα της 30ης επετείου λειτουργίας του Novotel Αθηνών έσβησαν, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, Κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, Κος Christophe Chantepy, ο COO AccorHotels Italy-Greece, Κος Renzo Iorio, ο COO AccorInvest Italy-Greece, Κος Frederic Chambost και Κος ο Διευθυντής του ξενοδοχείου, Κος Ευριπίδης Τζήκας.

Ο Κος Τζήκας δήλωσε «Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να υποδεχθούμε σε αυτή τη γιορτή ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον υπέροχο κόσμο της φιλοξενίας. Η παρουσία τους αυτή μας δίνει το έναυσμα για να συνεχίσουμε με ακόμα δυναμικότερο τρόπο, ώστε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας και προστιθέμενη αξία στη πόλη και τη χώρα.»

Από το άνοιγμα του το 1988, το Novotel Αθηνών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής ζωής της πόλης των Αθηνών . Το Novotel Αθηνών μέλος των Διεθνών Ομίλων AccorHotels & AccorInvest, με 196 ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια, 8 αίθουσες συνεδριάσεων και καταπληκτικούς χώρους για φαγητό και ξεκούραση, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από δημοφιλή αξιοθέατα και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος σημεία. Το ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό διεθνών και εγχωρίων επισκεπτών καθώς και σημαντικό αριθμό Συνεδρίων και Σεμιναρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.