Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα Maris Hotels στην πρώτη γραμμή της καμπάνιας «Clean up the MED»

Τα Maris Hotels στην πρώτη γραμμή της καμπάνιας «Clean up the MED»

70 εθελοντές-εργαζόμενοι των Maris Hotels, μαζί με εθελοντές-επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου συμμετείχαν, το Σάββατο 26 Μαΐου, στον καθαρισμό των παραλιών που βρίσκονται μπροστά από τα τρία ξενοδοχεία, κάνοντας πράξη το όραμα του Ομίλου, για αυθεντική φιλοξενία με υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση και επίκεντρο τον Άνθρωπο.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές-εργαζόμενοι και εθελοντές-επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort καθάρισαν την παραλία Καστρί/Creta Maris μέχρι και τον αρχαιολογικό χώρο «Καστρί». Οι εθελοντές-εργαζόμενοι του Santo Maris Oia Luxury Suites & SPA την παραλία «Μπαξέδες», ενώ οι εθελοντές-εργαζόμενοι και εθελοντές-επισκέπτες του Tui Magic Life Candia Maris, καθάρισαν την ακτογραμμή της Αμμουδάρας, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου και άλλα ξενοδοχεία της περιοχής, συλλέγοντας συνολικά 50 σακούλες απορριμμάτων!

Η συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση, αποτελεί μέρος του πολυεπίπεδου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και Αειφορίας του Ομίλου, που έχει στον πυρήνα του, την ενθάρρυνση της συμμετοχής σε δράσεις που συμβάλλουν στη διατήρηση της καθαρότητας και της ομορφιάς του παράκτιου και θαλάσσιου πλούτου της Μεσογείου, αλλά και της καμπάνιας «Clean up the MED», στην οποία συμμετέχουν χώρες της Μεσογείου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.