Αρχική Δήμοι ΣTENH ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΞΕΝΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ VR...

ΣTENH ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΞΕΝΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ VR THESSALONIKI

Σε νέα βάση θέτουν τη συνεργασία τους ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Ξεναγών Θεσσαλονίκης.

Στην συνάντηση που είχαν η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης – Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ κα Βούλα Πατουλίδου και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξεναγών κα Αναστασία Γαϊτάνου εξετάστηκαν τα νέα δεδομένα για την προβολή και το μάρκετινγκ της τουριστικής Θεσσαλονίκης και προσδιορίστηκαν οι θεματικές μορφές του τουρισμού που παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις.

Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση το ενδιαφέρον για τα μνημεία της Θεσσαλονίκης είναι διαχρονικό κι αυτήν την περίοδο μαζί με τη γαστρονομία είναι οι πιο ελκυστικοί λόγοι της επίσκεψης τουριστών στη Θεσσαλονίκη.

Η κα Βούλα Πατουλίδου ανέφερε ότι η μέχρι τώρα συνεργασία του Οργανισμού με τον Σύνδεσμο θα διευρυνθεί και θα ενισχυθεί με την παροχή νέου ενημερωτικού υλικού ενώ οι ξεναγοί θα συμπεριλάβουν στα προγράμματα ξενάγησης και την Virtual Reality Τhessaloniki.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.