Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Γ.Γ. Τουρισμού Ευρυδίκη Κουρνέτα στην 3η Σύνοδο της 3ης Μεικτής Διυπουργικής...

Η Γ.Γ. Τουρισμού Ευρυδίκη Κουρνέτα στην 3η Σύνοδο της 3ης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος- Ν. Κορέας

Οι Γ.Γ. Ψηφιακής Πολιτικής κος Ράλλης, Ο Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κος Κρέτσος, η Πρέσβης της Ελλάδας στη Ν.Κορέα κα Κοντολέοντος, Ο Αν. Υπεξ Κος Κατρούγκαλος, ο Β' Γενικός Διευθυντής ΑΝΥΠΕΞ κος Βέρρος, η Γ.Γ. Τουρισμού κα Κουρνέτα, ο Γ.Γ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Τεμπονέρας

Η Γ.Γ. Τουρισμού Ευρυδίκη Κουρνέτα εκπροσώπησε το Υπουργείο Τουρισμού στην 3η Σύνοδο της 3ης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος- Ν. Κορέας για την ενίσχυση της διμερούς τουριστικής συνεργασίας

Το Υπουργείο Τουρισμού εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα στη διάσκεψη της 3ης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας – Ν. Κορέας που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κορέας κ. Cho Hyun και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Κατρούγκαλο, επικεφαλής της ελληνικής κυβερνητικής αντιπροσωπείας.

Οι αδερφοί Chang, Ο Αν. Υπεξ Κος Κατρούγκαλος,  η Γ.Γ. Τουρισμού κα Κουρνέτα, ο Β’ Γενικός Διευθυντής ΑΝΥΠΕΞ κος Βέρρος

Στις εργασίες συμμετείχαν οι Γενικοί Γραμματείς Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λ. Κρέτσος, Ψηφιακής Πολιτικής κ. Στ. Ράλλης και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Δ. Τεμπονέρας καθώς και οι Κορεάτες Ομόλογοί τους και στελέχη των συναρμόδιων υπουργείων των δύο χωρών.

Η κα Κουρνέτα επικεντρώθηκε στα ζητήματα εμβάθυνσης της τουριστικής συνεργασίας των δύο κρατών με έμφαση στην επιδίωξη έναρξης απευθείας αεροπορικών πτήσεων, στη διεύρυνση της τουριστικής προσφοράς μέσα από την προώθηση των ειδικών μορφών τουρισμού και στη δυναμική προβολή του τουριστικού προϊόντος μέσω εξελιγμένων ψηφιακών μορφών κοινωνικών δικτύων.

Η Γ.Γ. Τουρισμού κα Κουρνέτα,  η Πρέσβης της Ελλάδας στη Ν.Κορέα κα Κοντολέοντος, Ο Αν. Υπεξ Κος Κατρούγκαλος, ο Διευθυντής του Συνδέσμου Κορεατών Εισαγωγέων κος Joong-Hyun Jough, ο Γ.Γ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Τεμπονέρας, ο Β’ Γενικός Διευθυντής ΑΝΥΠΕΞ κος Βέρρος

Εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή του ΕΟΤ με περίπτερο στην 33η Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σεούλ KOFTA (14 – 17 Ιουνίου) και την απονομή στον ΕΟΤ του βραβείου μάρκετινγκ “Τhe Best Tourism Marketing Award” για την καλύτερη προβολή και προώθηση καλύτερου προορισμού στην Ν. Κορέα.

Η τουριστική αγορά της Ν. Κορέας αποτέλεσε από το 2015, σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, μία από τις νέες αγορές- στόχους για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης. Για το 2018, καταγράφεται αύξηση 10% στο τουριστικό ρεύμα από την Ν.Κορέα για την Ελλάδα, με βάση τη μέχρι στιγμής εξέλιξη των κρατήσεων.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στη Σεούλ, η κα Κουρνέτα συμμετείχε με την ελληνική αντιπροσωπεία στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Import Goods Fair στο εκθεσιακό κέντρο COEX και περιηγήθηκε στα ελληνικά περίπτερα προβολής και προώθησης ελληνικών προϊόντων.

Συναντήθηκε με την Πρέσβη της Ελλάδας στη Σεούλ, κα Ιφιγένεια Κοντολέοντος και συμμετείχε στις συναντήσεις με αντιπροσωπεία του ΣΕΒ με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ν.Κορέα, καθώς και με ομάδα Κορεατών εισαγωγέων ελληνικών προϊόντων με επικεφαλής τον Διευθυντή της Ένωσης Εισαγωγέων Κορέας (ΚΟΙΜΑ) κ. Joong-Hyun Jough.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.