Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To think tank του Παγκόσμιου Τουρισμού Υγείας στη Αθήνα, υπόσχεται πολλά στην...

To think tank του Παγκόσμιου Τουρισμού Υγείας στη Αθήνα, υπόσχεται πολλά στην ανάδειξη της χώρας μας

Γιώργος Πατούλης : «Ασφάλεια, η νούμερο ένα προτεραιότητά μας για να προσφέρουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα Υγείας και Ευεξίας στον Ιατρικό Ταξιδιώτη του κόσμου

IMTJ Medical Travel Summit 2018

«Η Ελλάδα έχει τα κλειδιά για να τα καταφέρει στον Τουρισμό Υγείας , με εκατομμύρια τουρίστες για θαυμαστές, και χιλιάδες Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό για πρεσβευτές», επεσήμανε ο Πρόεδρος του IMTJ SUMMIT Keith Pollard μιλώντας στον τύπο, αλλά και σε πολυάριθμους συνέδρους, κορυφές όλοι στην ειδικότητα τους για την Ανάπτυξη και τη μετεξέλιξη του Τουρισμού Υγείας στην Παγκόσμια Αγορά, που φιλοξενούνται από χθες στην Αθήνα.

Το ετήσιο IMTJ Summit and Awards 2018,  της διεθνούς επιστημονικής έκδοσης International Medical Journal που φέτος επέλεξε την Ελλάδα για τη διεξαγωγή του, ως πολλά υποσχόμενη χώρα με ανερχόμενο ενδιαφέρον για τον Τουρισμό Υγείας, ξεκίνησε τις εργασίες του το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Έχουμε ιδρύσει το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών που συσπειρώνει  την Ελληνική Γνώση των κορυφαίων Ελλήνων γιατρών ανά τη υφήλιο και, σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας, που παράλληλα δημιουργήσαμε, επικεντρώνεται στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την  ανάπτυξη ενός διεθνούς δικτύου επιστημονικής εξειδίκευσης και διαρκούς αναβάθμισης των ειδικοτήτων που προσφέρουν υπηρεσίες Τουρισμού Υγείας,  με στόχο τη  θωράκισή τους με το Νούμερο 1 ζητούμενο από τον Παγκόσμιο Ταξιδιώτη Υγείας: Την ασφάλεια», τόνισε ο Γιώργος Πατούλης στην εναρκτήρια ομιλία του στο συνέδριο, παρουσιάζοντας επίσης την ελκυστικότητα της χώρας μας μέσα από κάθε γωνιά που ο ταξιδιώτης μπορεί να βρεθεί.

Ο Πρόεδρος ΕΛΙΤΟΥΡ, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, του ΙΣΑ

Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών, και Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας κ. Πατούλης, καλωσόρισε τους διεθνείς συνέδρους κάνοντας αναφορά στο ισχυρό πλεονέκτημα που διαθέτει η χώρα μας για να αναδειχθεί δυναμικά στους χάρτες του Παγκόσμιου Ιατρικού Τουρισμού, το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις πέντε Μπλε Ζώνες της γης . 

«Καλωσήλθατε στη Μπλε Ζώνη Ελλάδα.

Είναι πραγματικά το καλύτερο timing για την   Αναπτυσσόμενο Ιατρικό Τουρισμό  της Ελλάδας η διεξαγωγή αυτού του συνεδρίου στην Αθήνα την ώρα της  χάραξης της Εθνικής μας Στρατηγικής.

Η Ελλάδα σήμερα υπό την επίσημη ομπρέλα της Ελιτούρ επιμένει να διεκδικεί τη θέση της στους παγκόσμιους χάρτες του Τουρισμού Υγείας με συστράτευση δυνάμεων: Όχι μόνο του Ιατρικού κόσμου και των παραγόντων του Τουρισμού .

Με συγκολλητικό ιστό  την  Τοπική Αυτοδιοίκηση, που κινητοποιήθηκε εντατικά τα τελευταία χρόνια για την Ανάπτυξη και Προώθηση του ΤΥ με την βαθιά πίστη ότι κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει να προσφέρει στον Ταξιδιώτη του Κόσμου  μια εμπειρία ευεξίας, ένα ιστορικό τουριστικό αξιοθέατο Τουρισμού Υγείας από την εποχή που γεννήθηκε ο Ιατρικός Τουρισμός σ’ αυτόν τον τόπο, ένα ιαματικό γεύμα με φαγητό μακροζωίας,  μια θερμή ιαματική πηγή από τα πρώτα spa του κόσμου, ακόμη και ένα περίπατο στην ελληνική ύπαιθρο με τα μοναδικής βιοποικιλότητας βότανα πολλά από τα οποία αποτελούσαντα πρώτα φαρμακαλογικά σκευάσματα της γης.»

Το 4o ετήσιο Summit του IMTJ διεξάγεται από τις 22 -24 Μαΐου με συνδιοργανωτή την Elitour στη χώρα μας, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο απ’ όπου ξεκίνησε, τη Σλοβενία και την Κροατία, δύο χώρες της Βαλκανικής που ευνοήθηκαν θεαματικά μετά τη φιλοξενία του, ως προορισμοί Τουρισμού Υγειάς στη διεθνή αγορά.

Στο συνέδριο συμμετέχουν opinion leaders και προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς, με εξειδίκευση στα ζητήματα της ταχύτατα εγειρόμενης αγοράς του Τουρισμού Υγείας, και παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό, όπως και τουριστικό, επιχειρηματικό και οικονομικό ενδιαφέρον.

Το απόγευμα, Τρίτης 22 Μαΐου, στις 19.00, στο Μουσείο του Πανεπιστήμιου Αθηνών στην Ακρόπολη, (Θόλου 5, Πλάκα) η Oceanis Filyra, μέλος της Elitour, και ο Πρόεδρος της Elitour, Γιώργος Πατούλης, υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες σε ειδική εκδήλωση  για μια περιήγηση στα ευρήματα και την Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής και του Τουρισμού Υγείας, που επίσης έχει τις ρίζες του στη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.