Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Thomas Cook: Ιδιαίτερα μεγάλη η ζήτηση για Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο

Thomas Cook: Ιδιαίτερα μεγάλη η ζήτηση για Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο

Thomas Cook

Η Thomas Cook, ενημέρωσε πως έχει καταγραφεί ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση για Τουρκία, Ελλάδα και Αίγυπτο, ενώ οι κρατήσεις για τα ισπανικά νησιά ήταν χαμηλότερες λόγω των ανταγωνιστικών πιέσεων.

Ο Αγγλικός ταξιδιωτικός όμιλος δήλωσε ότι το θερινό της πρόγραμμα έχει πουληθεί κατά 50%, σε σχέση με το 61% την ίδια περίοδο πέρυσι.

Παράλληλα, ανακοίνωσε συρρίκνωση των προ φόρων ζημιών στο α΄ εξάμηνο της χρήσης 2018, προσθέτοντας ότι το θερινό της πρόγραμμα είναι σε καλή κατάσταση, με τις κρατήσεις να είναι αυξημένες 13% σε ετήσια βάση.

Οι προ φόρων ζημιές της εταιρείας στο εξάμηνο μέχρι τις 31 Μαρτίου, διαμορφώθηκαν στα 303 εκατ. στερλίνες (409 εκατ. δολάρια) σε σχέση με τις ζημιές των 314 εκατ. στερλίνων πριν από ένα χρόνο. 

Οι χαμηλότερες χρεώσεις συνέβαλαν στη συρρίκνωση των ζημιών, τόνισε η εταιρεία. Τα έσοδα στο α΄ εξάμηνο αυξήθηκαν στις 3,23 δισ. στερλίνες από τις 3 δισ. στερλίνες.

Η εταιρεία δήλωσε πως είναι σε σωστή τροχιά για να πετύχει τους στόχους για το σύνολο της χρήσης, σε ό,τι αφορά τα ΕΒΙΤ σε σταθερό νόμισμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.