Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με ένα φαντασμαγορικό opening party τα εγκαίνια του Dolce Attica Riviera

Με ένα φαντασμαγορικό opening party τα εγκαίνια του Dolce Attica Riviera

Ο CEO της Zeus International Χάρης Σιγανός (δεξιά), με τον Μανούσο Τσουχλαράκη, CFO της εταιρείας (αριστερά)

Στις 10 Μαΐου το ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera γιόρτασε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του με ένα λαμπερό καλοκαιρινό party, στο οποίο υποδέχθηκε εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον ελληνικό ταξιδιωτικό, τουριστικό και lifestyle χώρο. Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στην Ανατολική Αττική μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στοχεύει να γίνει ένας σημαντικός προορισμός για business & leisure ταξιδιώτες στην Αθήνα.

Οι καλεσμένοι είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ανακαινισμένους και εκλεπτυσμένους χώρους του ξενοδοχείου, τη λειτουργική του διαρρύθμιση και την καλαίσθητη εσωτερική και εξωτερική αρχιτεκτονική που μαζί με τη μοναδική θέα στη θάλασσα «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Η διάθεση απογειώθηκε με χορευτική live μουσική, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και τις μοναδικές γευστικές δημιουργίες που επιμελήθηκε ο έμπειρος Σεφ Χάρης Γιαννάκενας.

Από αριστερά: Βασίλης Θεμελίδης (RCI Regional Director, Business Development, Nordics, Central-Southeast Europe & Middle East), Γιώργος Μαργαρίτης (Hotel Area Manager), Δημήτρης Μανίκης (President & Managing Director EMEA / Wyndham Hotels and Resorts), Θοδωρής Κάτσος (Director of Sales) και Σπύρος Ιωάννου (Complex General Manager)

Τα επίσημα εγκαίνια του Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα συνδιοργανώθηκαν από τη Wyndham Hotel Group και τη Zeus International, την εταιρεία που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο μέσω της franchise συμφωνίας που έχει συνάψει με τη Wyndham Hotel Group. Από την πλευρά της Zeus International παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Χάρης Σιγανός, ο Αντιπρόεδρος κος Μανούσος Τσουχλαράκης, ο Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων κος Γιώργος Μαργαρίτης και ο Διευθυντής Ανάπτυξης κος Κυριαζής Ασήμογλου.

Επίσης, στο φαντασμαγορικό πάρτι εγκαινίων του Dolce Attica Riviera, το «παρών» έδωσαν πολλά στελέχη της Wyndham Hotel Group με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Wyndham Hotel Group EMEA κο Δημήτρη Μανίκη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο Ανάπτυξης EMEA κο Philippe Bijaoui και τον Περιφερειακό Αντιπρόεδρο της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Wyndham Hotel Group κο Edwin Broers.

Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του το Dolce Attica Riviera, που βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία μπροστά στη θάλασσα και λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα και το αεροδρόμιο, έχει ήδη βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους ξενοδοχειακούς προορισμούς της Αττικής για επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Τα ευρύχωρα ολοκαίνουργια δωμάτια, τα εστιατόρια που προσφέρουν πληθώρα γαστρονομικών επιλογών, οι ευρύχωρες multi-functional συνεδριακές αίθουσες, το spa με υπηρεσίες θαλασσοθεραπείας και η εντυπωσιακή θέα στην όμορφη παραλία με τον κατάφυτο κόλπο μονοπωλούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Το Dolce Attica Riviera, συμμετέχει στο πρόγραμμα Wyndham Rewards®, ένα εύχρηστο και επαναστατικό πρόγραμμα ανταμοιβών από την Wyndham Hotel Group, το οποίο προσφέρει στα μέλη του πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν με τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία του ομίλου σε όλο τον κόσμο και αποτελεί το καλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβών σε αλυσίδα ξενοδοχείων μεγάλης κλίμακας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα ή να εγγραφείτε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.wyndhamrewards.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.