Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσημη επίσκεψη της επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ήπειρο

Επίσημη επίσκεψη της επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ήπειρο

Στην επίσημη επίσκεψη της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ήπειρο (7-9 Μαΐου 2018), με επικεφαλής την Πρόεδρο της επιτροπής Γαλλίδα ευρωβουλευτή, κυρία Καρίμα Ντελί, θα συμμετέχει η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ε.Λ.Κ. κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη. Κύριος σκοπός της αποστολής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην περιοχή είναι η επίσκεψη βασικών υποδομών στον τομέα των μεταφορών που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και συνδέουν την Ήπειρο με την υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και η πραγματοποίηση επαφών με αρμόδιους φορείς.

Μεταξύ άλλων, ζητήματα που θα απασχολήσουν την εξαμελή αποστολή των ευρωβουλευτών είναι η καλύτερη προσβασιμότητα του βασικού οδικού δικτύου με την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και οι δυνατότητες χρηματοδότησης που αφορούν όχι μόνο στην κατασκευή και το σχεδιασμό νέων υποδομών, αλλά επίσης στη συντήρηση και αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών και δικτύων.

Παράλληλα, η κυρια Βόζεμπεργκ σε συνεργασία με την πρόεδρο του ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, κυρία Νατάσα Μπέγκα, που επί δεκαετίες έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας, διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 19:00 στα Ιωάννινα (Ξενοδοχείο Grand Serai Congress and Spa) συζήτηση με θέμα: «Η προστασία του παιδιού σε περιόδους κρίσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.