Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το γραφείο ΕΟΤ  της Τουρκίας, πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική αποστολή σε Λευκάδα και Κεφαλονιά από 18 έως 22 Μαΐου 2018.

Συμμετείχαν ο δημοσιογράφος κ. Onur Basturk,  από την εφημερίδα “Hurriyet”, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας με κυκλοφορία πάνω από 5 εκ. φύλλα. Επίσης γράφει  στο περιοδικό ‘’Lifestyle’’ και στο ‘’F & B’’ και είναι πάρα πολύ γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το instagram.

Ο άλλος δημοσιογράφος κ. Can Dogusal εκδότης του περιοδικού ‘’Food and Travel Magazine”, το οποίο είναι το μεγαλύτερο σε πωλήσεις περιοδικό στον τομέα της διατροφής και των ταξιδιών, η έκδοση του ξεπερνάει τις 67.000 αντίτυπα το μήνα ενώ κυκλοφορεί και σε ψηφιακή έκδοση με την υποβοήθηση της ‘Turk Telekom’, η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στις τηλεπικοινωνίες καθώς και πάροχος του διαδικτύου στην Τουρκία. Το περιοδικό επίσης αυτό διανέμεται στα σαλόνια των αεροπορικών εταιρειών Turkish Airlines, Qatar Airlines, TAV και σε όλα τα αεροδρόμια της Τουρκίας.

Στη Λευκάδα πέρασαν υπέροχα με την προσωπική φροντίδα του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων της Λευκάδας κ. Μανώλη Θερμού αλλά και της συζύγου του κ. Ρομίνας και φιλοξενήθηκαν από το ξενοδοχείο ”Ionian Blue”.

Στην Κεφαλονιά με τη φροντίδα του Προϊσταμένου του Τμήματος κ. Μηνά Κλαουδάτου και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Γεράσιμου Τιμοθεάτου, ξεναγήθηκαν σε αρκετά από τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του νησιού και φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο ”Lassi”. Ο Αντιπεριφερειάρχης των  Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης  κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας προσέφερε γεύμα στο εστιατόριο ”Καραβόμυλος”. Ο Δήμος Κεφαλονιάς προσέφερε δωρεάν επίσκεψη στα σπήλαια ‘’Δρογκαράτη’’ και ‘’Μελισσάνη’’.

Ο Αντ/χης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, παραβρέθηκε τόσο  στη Λευκάδα όσο και στην Κεφαλονιά παρέχοντας τους υλικό, πληροφορίες και δείπνα στην Κεφαλονιά. Η δημοσιογραφική αυτή αποστολή αποτελεί συνέχεια προηγούμενων αποστολών από τη χώρα αυτή σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο.

Ήδη ο κ. Onur Basturk και ο κ. Can Dogusal, έχουν κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν ακόμα επιστρέψουν στην Τουρκία, οι οποίες τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από το ταξιδιωτικό κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.