Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την Πέμπτη 31 Μαΐου, η 26η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών...

Την Πέμπτη 31 Μαΐου, η 26η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Η κλειστή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, θα λάβει χώρα από τις 10:00 έως τις 14:00 στο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens. H συνεδρίαση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου και θα συνεχισθεί με την παρέμβαση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μία συνομιλία που θα έχει με τον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Πολίτη. Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες του προέδρου της AEGEAN,  κ. Ευτύχιου Βασιλάκη, του διευθύνοντος συμβούλου της Εurobank, κ. Φωκίωνα Καραβία και του chief commercial officer business segment του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρη Χριστόπουλου. Στη συνέχεια, θα γίνει αναφορά στην έκθεση πεπραγμένων του ΣΕΤΕ για το έτος 2017 και στις δράσεις που υλοποιεί ο Σύνδεσμος για το 2018. Επίσης, ο γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ, κ. Ηλίας Κικίλιας, θα μιλήσει για τις δράσεις του ΙΝΣΕΤΕ και η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, κα. Ιωάννα Δρέττα για τις δράσεις της Marketing Greece κατά το τρέχον έτος.  

Η ανοικτή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ, θα ξεκινήσει στις 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης). Στην ανοικτή συνεδρίαση, θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό η υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.