Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Θεόφιλος Κυρατσούλης στη Γενική Διεύθυνση της MINDHAUS, θυγατρική εταιρεία της V+O...

Ο Θεόφιλος Κυρατσούλης στη Γενική Διεύθυνση της MINDHAUS, θυγατρική εταιρεία της V+O Greece

O Θεόφιλος Κυρατσούλης, στέλεχος με μακροχρόνια και εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας και με ευρεία εξειδίκευση σε θέματα στρατηγικής και policy making, προϊοντικής ανάπτυξης και marketing, ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή, στη MINDHAUS, θυγατρική εταιρεία της V+O Greece.

O Θεόφιλος Κυρατσούλης κατείχε τη θέση του Head of Projects στην εταιρεία TOPOSOPHY, συμβάλλοντας δυναμικά στην προώθηση και προβολή τουριστικών προορισμών. Παράλληλα, ως development officer της TEMES και της ZONIRO, θυγατρική της Dolphin Capital Investors, έχει συνεργαστεί εκτενέστατα με δημόσιους φορείς, επενδυτές, ξενοδοχειακά brands και την τοπική κοινωνία για την ανάπτυξη βραβευμένων, επώνυμων ξενοδοχειακών μονάδων και θερέτρων.

Ταυτόχρονα, από το 2014 συμβουλεύει το ΣΕΤΕ και το ΙΝΣΕΤΕ σε ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης και σχεδιασμού του χώρου, συμμετέχοντας σε σχετικές επιτροπές και εκπροσωπώντας το ΣΕΤΕ σε συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και την πολιτεία.

Ανάμεσα στους πελάτες και στα έργα που έχει εμπλακεί, συγκαταλέγονται δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί, οργανισμοί και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως είναι η Ένωση Μαρίνων Ελλάδας, το Athens Tourism Partnership, τα Taste Festivals, οι Δρόμοι Κρασιού Βορείου Ελλάδος, το Sani Resort, τα Ikos Resorts, το Amanzoe, το “One and Only” Kea island, καθώς και η Costa Navarino.

Η Τέτη Κανελλοπούλου, CEO της V+O Greece, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με χαρά τον Θεόφιλο στην ομάδα μας, ένα στέλεχος με ουσιαστική εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού. Οι σε βάθος γνώσεις του Θεόφιλου, η ουσιαστική κατανόηση που κατέχει των αναγκών των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, αλλά και η εμπειρία που διαθέτει σε ένα πολύ διευρυμένο πλαίσιο, που ξεπερνά το αμιγώς επικοινωνιακό κομμάτι, θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το στρατηγικό και συμβουλευτικό ρόλο της MINDHAUS στους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες μας».

O Θεόφιλος Κυρατσούλης ανέφερε σχετικά: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή, χαρά και ευθύνη που αποτελώ στρατηγικό μέλος του Ομίλου V+O, καθώς και που ηγούμαι μιας τόσο φιλόδοξης εταιρείας, όπως η MINDHAUS, σε ένα νευραλγικό τομέα της Eλληνικής και παγκόσμιας οικονομίας. Είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσουμε καταλυτικά και στρατηγικά για τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες μας, που μπορούν να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing, βασισμένες σε διεθνή πρότυπα, με δεδομένα και μετρήσιμα αποτελέσματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.