Αρχική Αθλητικά Με 19 τζετ σκι θα παραταχθεί στο Φάληρο η ομάδα του...

Με 19 τζετ σκι θα παραταχθεί στο Φάληρο η ομάδα του Σπύρου Χατζημιχάλη

Στο Μπάτη ο 1ος αγώνας το Σαββατοκύριακο (12-13 Μαΐου 2018)

Έχει την πολυπληθέστερη ομάδα στην Ελλάδα. Οι μισοί περίπου οδηγοί τζετ σκι είναι δικοί του αθλητές. Ανάμεσά τους οι περισσότεροι από τους κορυφαίους αναβάτες του αθλήματος. Ο λόγος για τον Σπύρο Χατζημιχάλη το μηχανικό που έχει την «μερίδα του λέοντος» στους συμμετέχοντες σε αγώνες τζετ σκι αθλητές στην Ελλάδα.

Ο 38χρονος Σπύρος, με μόλις μια χρονιά δικής του αγωνιστικής παρουσία στις θαλάσσιες πίστες, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε μεγάλο πρωταγωνιστή ων αγώνων φτιάχνοντας τα μηχανάκια περισσοτέρων από 25 αγωνιζομένων. Παράλληλα είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας, ενώ έχει κάνει πολλές φορές και τον κριτή σε αγώνες.

«Είναι μια πολύ δύσκολη προσπάθεια. Ατελείωτες οι ώρες ενασχόλησης και μεγάλη προσπάθεια για να προλάβουμε τα περισσότερα. Διότι όλα δεν γίνεται να τα προλάβουμε. Λείπουν… ώρες από το ασφυκτικά γεμάτο 24ωρό μας. Παρά την υπερπροσπάθεια όλων υπάρχουν πράγματα που δεν προλαβαίναμε. Διαφορετικά η ομάδα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη», δήλωσε ο Σπύρος Χατζημιχάλης που συμπλήρωσε: «Όλα δείχνουν ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα δυνατό και συναρπαστικό, Εμείς αυτό θέλουμε κι προς αυτή την κατεύθυνση αγωνιζόμαστε».

Αθλητές της ομάδας του Σπύρου Χατζημιχάλη που θα δώσουν το παρών στο Μπάτη αυτό το Σαββατοκύριακο είναι οι Παντελής Πολίτης, Θωμάς Καρυπίδης, Ιάκωβος Μαρκεσίνης, Σίμος Χατζηπαντελής, Δημήτρης Μπαρμπαρής, Παναγιώτης Δημητρίου, Ηλίας Πουλής, Ευθύμιος Ζαρκάδας, Ανδρέας Χούντας, Πέτρος Τερκεσίδης, Άγγελος Λημναίος, Κάρολος Αρτεμιάδης, Κοσμάς Δρόσος, Δημήτρης Σιδέρης, Νίκος Πολίτης, Άρης Τριανταφύλλου, Ιωάννης Κεχρολόγος, Νίκος Κορνηλάκης, Αθανάσιος Κρανιώτης.

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τζετ σκι 2018, από το Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο.

Σήμερα Σάββατο (12 Μαΐου) οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα τελειώσουν στις 20:00, ενώ μεθαύριο Κυριακή (13 Μαΐου) θα ξεκινήσουν στις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρωθούν στις 16:00 με τις απονομές στους νικητές και των δύο ημερών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.