Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Λαμπερά τα εγκαίνια του Dolce Attica Riviera, της νέας Τravel in Style...

Λαμπερά τα εγκαίνια του Dolce Attica Riviera, της νέας Τravel in Style πρότασης στην Ανατολική Αττική

The Dolce Experience of Hospitality

Με μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση έναρξης πραγματοποιήθηκαν τη περασμένη Πέμπτη 10 Μαϊου, τα επίσημα εγκαίνια του Dolce Attica Riviera, του νέου city resort για αναψυχή αλλά και για τη διοργάνωση συνεδρίων, στη Βραυρώνα, στην ανατολική ακτή της Αττικής, μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από την κέντρο της Αθήνας. 

Το ξενοδοχείο (πρώην Μare Nostrum της οικογένειας Κάκαρη) βρίσκεται σε έναν ήσυχο αμμώδη κόλπο, απέναντι ακριβώς από τον «αρχαίο Ναό της Αρτέμιδος», σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και σε πολύ μικρή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ διαθέτει 346 δωμάτια, εκ των οποίων τα 124 bungalows.

Εν όψει του επαναλανσαρίσματος του ξενοδοχείου κάτω από την ομπρέλα της Dolce, κατά την πρώτη φάση των εργασιών έχουν ήδη ανακαινιστεί- πέραν των κοινόχρηστων και των εξωτερικών χώρων- 50 δωμάτια και 50 bungalows.

Το Dolce Attica Riviera διαθέτει επίσης ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα θαλασσοθεραπείας, 3.000 τ.μ. και μεγάλους συνεδριακούς χώρους που περιλαμβάνουν επτά νέες, ευρύχωρες και λειτουργικές αίθουσες συνεδριάσεων, άρτια εξοπλισμένες με νέας τεχνολογίας μηχανήματα ενώ έχουν μέγιστη χωρητικότητα 1.700 ατόμων.

Η αλυσίδα της Dolce, με έμφαση στον συνεδριακό τουρισμό, είναι ένα brand που μπορεί να αναδείξει τον νέο χαρακτήρα του ξενοδοχείου που θα λειτουργήσει σε 12μηνη βάση.

«Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια πρόταση μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από τον αστικό ιστό, η οποία είμαστε βέβαιοι πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και πόλο έλξης επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τους ίδιους τους Αθηναίους», τόνισε ο επικεφαλής της Zeus International κ. Χάρης Σιγανός.

«Η θέση του, πάνω στη θάλασσα, σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα και το Ελ. Βενιζέλος ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο προχωρήσαμε στην επένδυση, με στόχο να αναδείξουμε μία περιοχή στην Αττική Ριβιέρα, η οποία δεν έχει αναδειχθεί στο βαθμό που θα έπρεπε».

Τα Dolce Hotels & Resorts αποτελούν μέλος της Wyndham Hotel Group, του ξενοδοχειακού κολοσσού που διαθέτει πάνω από 8.400 ξενοδοχεία με 20 brands σε 80 χώρες.

nnitaΤο Dolce Attica Riviera αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο της Wyndham Hotel Group στην Ελλάδα, που έκανε το ντεμπούτο της στη χώρα μας το 2016, μέσω της συνεργασίας με την Zeus, με το Wyndham Grand στο ακίνητο του ομίλου Viohalco στην πλατεία Καραϊσκάκη για να επεκταθεί στη συνέχεια στο Λουτράκι με το Ramada Poseidon Resort.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.