Αρχική Αθλητικά To Radisson Blu Park Hotel, Μέγας Χορηγός του 1ου ΟΠΑ Run

To Radisson Blu Park Hotel, Μέγας Χορηγός του 1ου ΟΠΑ Run

Την Κυριακή 6 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Πεδίον του Άρεως το πρώτο ΟΠΑ Run. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου και περιπάτου, που οργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής. Στόχο έχει την ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως ως ενός πάρκου ευχάριστου και φιλικού προς τον επισκέπτη, φιλόξενου και δημιουργικού για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ελκυστικό για τους νέους και τις νέες, αλλά και τους πολίτες της Αθήνας γενικότερα.

Το Radisson Blu Park Hotel ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία πολυτελείας των Αθηνών βρίσκεται 42 χρόνια (από το 1976) ακριβώς απέναντι από την κεντρική πλατεία του Πάρκου και αρκετά από τα δωμάτια του βλέπουν στο πράσινο του μεγαλύτερου αυτού πάρκου των Αθηνών (277 Στρέμματα!) Το Radisson Blu Park Hotel ως Μέγας Χορηγός στηρίζει την προσπάθεια για τη νέα ενεργή ζωή του Πεδίου του Άρεως, του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας, καθώς και την προώθηση του αθλητισμού και στέκεται δίπλα στην πρωτοβουλία του Οικονομικού Πανεπιστήμιου για τη διοργάνωση του 1ου ΟΠΑ Run.

Φιλοδοξούμε η εκδήλωση αυτή, με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, κυρίως φοιτητών/φοιτητριών και πολιτών, αφενός να αποτελέσει την αρχή για μια σειρά εκδηλώσεων πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας εντός του Πεδίου του Άρεως, και αφετέρου να παροτρυνθούν οι συμμετέχοντες να εντάξουν τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής στην καθημερινότητά τους.

Την ημέρα του Αγώνα, την Κυριακή 6 Μαΐου, μετά την ολοκλήρωση των απονομών θα ακολουθήσει συναυλία, την οποία θα «ανοίξει» η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και θα ακολουθήσουν άλλα γνωστά μουσικά σχήματα.

Πληροφορίες:

Δήλωση συμμετοχής: LINK | Promo Trailer : ΟΠΑ Run 2018

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ – Κυριακή 6 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 9:30π.μ.
Σημείο εκκίνησης: Άγαλμα Βασιλέως Κωνσταντίνου | Πεδίον του Άρεως. Μπροστά ακριβώς από το Radisson Blu Park Hotel.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ – Κυριακή 6 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 10:30π.μ.
Σημείο εκκίνησης: Άγαλμα Βασιλέως Κωνσταντίνου | Πεδίον του Άρεως. Μπροστά ακριβώς από το Radisson Blu Park Hotel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.