Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Creta Maris: Μια Ομάδα. Μία Οικογένεια. 300 εργαζόμενοι των Maris Hotels απόλαυσαν...

Creta Maris: Μια Ομάδα. Μία Οικογένεια. 300 εργαζόμενοι των Maris Hotels απόλαυσαν ένα τριήμερο ταξίδι στα Χανιά!

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν, ο Όμιλος Μεταξά διοργάνωσε ένα τριήμερο ταξίδι στην πόλη των Χανίων για τους 300 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του., Creta Maris, Candia Maris και Santo Maris.

Κατά τη διάρκεια του ξεχωριστού αυτού τριημέρου, οι συμμετέχοντες συνδύασαν με μοναδικό τρόπο την ενημέρωση και την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, στο πλαίσιο της ετήσιας Ημερίδας ‘’Staff Welcome Day’’, με την ψυχαγωγία, την χαλάρωση και την περαιτέρω σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων.

Σημαντική συμβολή στην υλοποίηση του ταξιδιού, είχε η Iakovos Travel που ανέλαβε τη μεταφορά των εργαζομένων από και προς τα Ηράκλειο, τα ξενοδοχεία Porto Veneziano, Akali Hotel, Kriti Hotel, Kydon Hotel, Samaria και Arkadi, που φιλοξένησαν τους συμμετέχοντες, οι ταβέρνες «Μετερίζι» και «Λεβεντογιάννης» στον ιστορικό Θέρισσο, καθώς και το κτήμα «Θυμέλη» με την ορχήστρα του Δημήτρη Μακριδάκη που χάρισαν σε όλους μια μοναδική βραδιά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Ανδρέας Μεταξάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στα Maris Hotels, είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και θέλουμε με κάθε ευκαιρία να τους το μεταδίδουμε και να τους επιβραβεύουμε.

Όλοι μαζί είμαστε μια δυνατή ομάδα, γνωριζόμαστε με το μικρό μας όνομα, είμαστε οικογένεια. Κάθε μέρα δίνουμε την ψυχή μας, μαζί με το καλύτερο χαμόγελό μας, για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, την καλύτερη ελληνική φιλοξενία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.