Αρχική FedHATTA Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου πρωτοστατεί στον πολιτιστικό τουρισμό

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου πρωτοστατεί στον πολιτιστικό τουρισμό

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει αναπτύξει με τον ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουρισμού, συμμετείχε στο συνέδριο της  Ένωσης Αμερικάνων Τουριστικών Πρακτόρων, ASTA Destination EXPO 2018, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 14 μέχρι τις 17 Απριλίου.

Μια πολύ μεγάλη συνάντηση ανάμεσα σε εκατοντάδες επαγγελματίες του τουρισμού, που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και αναμένεται να οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση στον αμερικανικό τουρισμό στη χώρα μας. Το Φεστιβάλ φιλοξενήθηκε στα περίπτερα της FedHATTA (Federation of Hellenic Association of Travel and Tourist Agencies), στο ξενοδοχείο Hilton και στο Ζάππειο Μέγαρο, με βίντεο και έντυπο υλικό.

Οι εκπρόσωποι του Φεστιβάλ μπόρεσαν να συζητήσουν με τους επαγγελματίες του τουρισμού, και να τους ενημερώσουν για την πλούσια ιστορία του, τα λαμπερά ονόματα της παγκόσμιας τέχνης που έχουν εμφανιστεί από το 1955, το σημαντικό του στίγμα στο σύγχρονο παγκόσμιο πολιτιστικό τοπίο, αλλά και το φετινό πρόγραμμά του. Οι επιλογές για τους θεατές του Φεστιβάλ είναι πολλές, καθώς μπορούν να απολαύσουν μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της εγχώριας αλλά και της διεθνούς σκηνής, σε όλες τις τέχνες (θέατρο, μουσική, χορός).

Σημαντικό στοιχείο, που σχολιάστηκε πολύ θετικά, είναι ότι όλες οι παραστάσεις θεάτρου στην Επίδαυρο και στην Πειραιώς έχουν πλέον αγγλικούς υπέρτιτλους. Επίσης, η έγκαιρη ανακοίνωση του προγράμματος, καθώς και το γεγονός ότι η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά πλέον πολύ νωρίς, βάζουν δυναμικά το Φεστιβάλ στην ατζέντα των ξεχωριστών και αξιόλογων επιλογών για τους επισκέπτες της χώρας μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.