Αρχική Αεροπορικά Νέα Αυξάνει τους προορισμούς και τα δρομολόγια της η Ellinair

Αυξάνει τους προορισμούς και τα δρομολόγια της η Ellinair

  • Αύξηση 49% στους διακινηθέντες επιβάτες στο πρώτο τρίμηνο του 2018
  • 4 βάσεις της εταιρίας σε Ελλάδα και Ρωσία

Σημαντική αύξηση της τάξης του 34% αναμένεται να σημειώσουν κατά το 2018 οι επιβάτες της Ellinair, σε σύγκριση με το 2017, φθάνοντας τους 1.061.029.

Μπόρις Μουζενίδης

‘Ηδη στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, οι επιβάτες που επέλεξαν την Ellinair για την μετακίνησή τους, αυξήθηκαν κατά 79%, φθάνοντας στους 91.813, έναντι 54.422 στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2017.

Ιωάννης Μουζενίδης

Η Ellinair για το 2018 έχει προγραμματίσει 8.504 πτήσεις (αύξηση 21% σε σχέση με το 2017), με σύνολο θέσεων 1.355.082, αυξημένες κατά 32% σε σύγκριση με το 2017. Υπενθυμίζεται ότι το 2017 πραγματοποιήθηκαν 7.042 πτήσεις, με 1.027.548 θέσεις και 792.096 επιβάτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 οι επιβάτες της Ellinair, αυξήθηκαν κατά 40%, σε σύγκριση με το 2016.

Για το 2018, η εταιρία ενέταξε στον στόλο της δύο ακόμη αεροσκάφη ενώ ανακοίνωσε την έναρξη 7 νέων δρομολογίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, από 4 βάσεις αυξάνοντας  και την συχνότητα των πτήσεων σε 30 προορισμούς, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προς όφελος του ελληνικού Τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών. 

Ο κ. Σταύρος Δαλιάκας κατα τη διάρκεια της παρουσίασης

Συγκεκριμένα, η Ellinair εντάσσει για την καλοκαιρινή περίοδο 2018, δύο ακόμη αεροσκάφη Airbus, στον στόλο της, ο οποίος θα αριθμεί πλέον 10 (3 AIRBUS 319, 144 θέσεων, 5 AIRBUS 320 180 θέσεων, και 2 BOEING 737-300, 148 θέσεων), με προοπτική το 2019, να αποτελείται μόνο από αεροσκάφη AIRBUS, προχωρώντας σε πλήρη ομογενοποίησή του.

Από την συνέντευξη τύπου της Ellinair

Τα αεροσκάφη θα επιχειρούν από 4 βάσεις και συγκεκριμένα από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Μόσχα. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα δρομολόγια από και προς την Κρήτη, όπου φέτος η Ellinair θα πετάει προς Ηράκλειο από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μόσχα, Βερολίνο, Μόναχο, Αγία Πετρούπολη, Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Κλούζ Ναπόκα (Ρουμανία), Κατοβίτσε (Πολωνία), Κίεβο και Λβίβ (Ουκρανία) και Τιφλίδα (Γεωργία). Επίσης προς Χανιά από Θεσσαλονίκη και Μόσχα.

Για την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο η εταιρεία θα εκτελεί δρομολόγια σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως τη Στουτγάρδη, το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη, το Βερολίνο, το Κλουζ, τη Βαρσοβία, το Κατοβίτσε, το Ταλίν, τη Ρίγα και το Βελιγράδι, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με 17 πόλεις της Ρωσίας , 5 πόλεις της Ουκρανίας, 2 πόλεις του Καζακστάν και την πρωτεύουσα της Γεωργίας, την Τιφλίδα.

Πιο αναλυτικά, οι νέες πτήσεις της Ellinair για το 2018, έχουν ως εξής:

Δίκτυο Εσωτερικού

Θεσσαλονίκη – Χανιά – Θεσσαλονίκη

Δίκτυο Εξωτερικού

Κέρκυρα – Βορονέζ – Κέρκυρα (VOZ) Ρωσία
Κέρκυρα- Νίζνι Νόβγκοροντ – Κέρκυρα (GOJ) Ρωσία
Κέρκυρα- Κρασνοντάρ – Κέρκυρα (KRR) Ρωσία
Χανιά- Μόσχα- Χανιά (SVO) Ρωσία
Ηράκλειο- Κλουζ-Ναπόκα- Ηράκλειο (CLZ) Ρουμανία
Ηράκλειο- Πόζναν – Ηράκλειο (POZ) Πολωνία

Ακόμη, η εταιρία έχει αυξήσει σημαντικά τις συχνότητες, σε 30 υφιστάμενα δρομολόγια της.

Όμιλος Μουζενίδη και Ellinair

Ο Όμιλος Μουζενίδη ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1995, συμπληρώνοντας πλέον 23 χρόνια στον τομέα του τουρισμού.

H αεροπορική εταιρεία Ellinair του ομίλου Μουζενίδη ιδρύθηκε το 2013, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με τη διενέργεια τόσο προγραμματισμένων, όσο και ναυλωμένων πτήσεων, με το δίκτυο των προορισμών της να ξεπερνά πλέον τις 40 πόλεις.

Με την Ellinair ο όμιλος Μουζενίδη, προσφέρει καλύτερη, εύκολα ελεγχόμενη ποιότητα υπηρεσιών, άμεση μεταφορά από σημείο σε σημείο, στους επιθυμητούς χρόνους.

Η εταιρεία έχει αυξήσει ήδη από τον Νοέμβριο του 2017 τα δρομολόγια της από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και αντίστροφα με έως και τρεις συχνότητες καθημερινά, καθώς και την σύνδεση του Ηρακλείου, με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, σχεδόν με καθημερινές πτήσεις και με την δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς αποσκευών έως 20 κιλά.

Για το 2018 η Ellinair συνεχίζει να συνδέει την Θεσσαλονίκη με τακτικά απευθείας δρομολόγια με τρεις πόλεις στην Γερμανία, την Φρανκφούρτη, το Μόναχο, και την Στουτγάρδη και το Ηράκλειο, με το Βερολίνο και το Μόναχο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται αυτή τη χρονιά στην ανάπτυξη της αγοράς των Βαλκανίων και συγκεκριμένα στις χώρες Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Το τρέχον διάστημα ο Όμιλος Μουζενίδη δίνει δυναμικά το παρόν σε πλήθος τουριστικών εκθέσεων όπως στο Βελιγράδι, στο Βουκουρέστι, στο Βερολίνο και τη Μόσχα. Η παρουσίαση του τουριστικού και ταξιδιωτικού προϊόντος για το 2018 εξελίσσεται με μεγάλη επιτυχία και υψηλή ανταπόκριση από την τουριστική αγορά.

Η Ellinair απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα προσωπικό, υψηλού επιπέδου και εκπαίδευσης, με:

 Παρουσία σε όλα τα GDS’S, συνεργασία με όλη την ταξιδιωτική αγορά
 Παροχή 3% προμήθειας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες επί της αξίας του εισιτηρίου
 Ειδικές τιμές για ομαδικές μετακινήσεις
 Δωρεάν αποσκευή για τον επιβάτη μέχρι και τα 20 kg
+ 10 kg δωρεάν για φοιτητές και στρατευμένους
+ 8 kg δωρεάν χειραποσκευή
 Δωρεάν ρόφημα & snack
 Internet Booking engine για κρατήσεις από το διαδίκτυο
 Συνεργασία με την HAHN AIR και Interlining agreement με περισσότερους από 250 αερομεταφορείς
 Διαθέσιμο Web Check-in και Mobile check-in, 48 ώρες πριν την πτήση
 Low Fare Calendar
 Πρόγραμμα πιστότητας επιβατών (Frequent Flyer Program), που θα τεθεί σύντομα σε ισχύ
 Υπηρεσίες B2B στα γραφεία ταξιδίων, εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.