Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Blue Air είναι ένας από τους καλύτερους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους στην...

Η Blue Air είναι ένας από τους καλύτερους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, σύμφωνα με το TripAdvisor

Atlas 747-8f Air to Air

Η Blue Air χαρακτηρίστηκε μια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, σύμφωνα με το TripAdvisor Travelers Choice’ for Airline Award 2018. Είναι ένα φανταστικό επίτευγμα και δείχνει πόσο οι επιβάτες απολαμβάνουν να ταξιδεύουν με τη Blue Air.

Είναι η πρώτη φορά που μια Ρουμανική Αεροπορική Εταιρεία λαμβάνει αυτή την διάκριση από το TripAdvisor, τον πιο δημοφιλή ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο που ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2000, με περισσότερα από 460 εκατομμύρια σχόλια και γνώμες χρηστών που καλύπτουν σχεδόν επτά εκατομμύρια λίστες εστιατορίων, ξενοδοχείων, πακέτα διακοπών και αεροπορικές εταιρείες!

Το TripAdvisor Travelers Choice’ for Airline Award 2018ι είναι ένα σύμβολο ποιότητας και απονέμεται στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο κρίνοντας το προϊόν, την αξία του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ο προσδιορισμός, ως μια από της καλύτερες αερομεταφορείς χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, δόθηκε μετά από κριτικές των επιβατών της Blue Air και αποτελεί επικύρωση των αξιών μας: ασφάλεια σε κάθε πτήση, ποιότητα εξυπηρέτησης, συνέπεια, άνεση και επαγγελματισμός.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωριστούμε ως έναν από τους καλύτερους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους στην Ευρώπη και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους επιβάτες μας, όσο και τους συναδέλφους μου, οι οποίοι, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Πέρυσι πάνω από 5 εκατομμύρια επιβάτες ταξίδεψαν με την Blue Air στους 100 πιο όμορφους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Αναγνωρίζουμε ότι με αυτό το βραβείο πρέπει να υπερβούμε τα πρότυπα ποιότητας και να επενδύσουμε στην περαιτέρω ικανοποίηση των απαιτήσεων των επιβατών μας», δήλωσε ο Tudor Constantinescu, Blue Air’s CCO.

Τα Travelers Choice Awards βασίζονται αποκλειστικά σε κριτικές από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο και προσδιορίζει “τους καλύτερους των καλυτέρων” όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.