Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος ανέλαβε τη διοργάνωση του συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης...

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος ανέλαβε τη διοργάνωση του συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Εισαγγελέων το 2020

Μεγάλη επιτυχία της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος που διεκδίκησε με την υποστήριξη του Υπ. Τουρισμού και ανέλαβε τη διοργάνωση του συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Εισαγγελέων το 2020 

Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Ελευθέριου Μιχαηλίδη με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

Πολύ μεγάλη επιτυχία αποτελεί για πρώτη φορά η διοργάνωση στην Ελλάδα το 2020 του ετησίου συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Εισαγγελέων, που διεκδίκησε και εξασφάλισε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού.

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Ελευθέριος Μιχαηλίδης δημοσιοποίησε την ανάληψη της διοργάνωσης του κορυφαίου αυτού συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Ο κ. Ελευθέριος Μιχαηλίδης συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, την οποία ενημέρωσε για την θετική αυτή εξέλιξη και τις ενέργειες της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, και την ευχαρίστησε για την αμέριστη υποστήριξή της.

Η Υπουργός από την πλευρά της συνεχάρη τον κ. Μιχαηλίδη και δεσμεύτηκε ότι θα παρέχει την πλήρη στήριξή της σε αυτήν την υψηλού επιπέδου διοργάνωσή για τη μέγιστη δυνατή προβολή της και την επιτυχημένη διεξαγωγή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.