Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Για πρώτη φορά το Υπουργείο Τουρισμού συμμετείχε στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής του...

Για πρώτη φορά το Υπουργείο Τουρισμού συμμετείχε στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Τουρισμού και Ταξιδίων WTTC

Ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλλας με την Πρόεδρο του WTTC κα Gloria Guevara

Συναντήσεις του Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γ. Τζιάλλα με κυβερνητικούς και τουριστικούς παράγοντες

Το Υπουργείο Τουρισμού για πρώτη φορά συμμετείχε στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων & Τουρισμού WTTC, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς συναντήσεις στον τουρισμό.

Ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας μετά από πρόσκληση του Συμβουλίου εκπροσώπησε το Υπουργείο στις εργασίες της Συνόδου του WTTC στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, και πραγματοποίησε συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους ξένων χωρών και παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας.

Με την Πρόεδρο του WTTC κα Gloria Guevara συζήτησαν για τη σημαντική συνεισφορά του τουρισμού στην παγκόσμια οικονομία και τις προτεραιότητες στην τουριστική ανάπτυξη. Ο κ. Τζιάλλας την ενημέρωσε για την εθνική και περιφερειακή τουριστική πολιτική με στόχο 365 ημέρες το χρόνο τουρισμό στην Ελλάδα, και την συνεργασία στην υλοποίησή της με το σύνολο των παραγωγικών δυνάμεων και τον ιδιωτικό τομέα.

Με την Υφυπουργό Τουρισμού της Πορτογαλίας κα Ana Godinho συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν πόρους για τον τουρισμό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά το σχεδιασμό και τη διαπραγμάτευση για την επόμενη προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Τζιάλλας είχε επίσης διαδοχικές συναντήσεις με τον Υπουργό Τουρισμού της Αργεντινής, κ. Gustavo Santos, τον Πρόεδρο του Τουριστικού Επιμελητηρίου Αργεντινής κ. Aldo Elias και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Αργεντινής κ. Μario Ijelman για τις προοπτικές ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από την Αργεντινή.

Eπίσης, παρουσία του Πρέσβη κ. Δημήτρη Ζεβελάκη και του κ. Αλέξανδρου Οικονόμου, Εμπορικού Ακόλουθου, συναντήθηκε με τους κκ. Γιώργο Χρυσανθακόπουλο Αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδας- Αργεντινής και Γιώργο Σουβατζή, Γραμματέα.

Ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλλας με τον διάσημο σκηνοθέτη Francis Ford Coppola

Τέλος, ο κ. Τζιάλλας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον διάσημο σκηνοθέτη Francis Ford Coppola ο οποίος συμμετείχε στη Σύνοδο του WTTC με την ιδιότητα του ξενοδόχου που επενδύει στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για την Ελλάδα και την επιτυχία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.