Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά “Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου” Τη Δευτέρα τα Εγκαίνια στο Νέο...

“Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου” Τη Δευτέρα τα Εγκαίνια στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Στις 23 Απριλίου η Αθήνα υποδέχεται τις επίσημες αντιπροσωπείες της UNESCO και των εταίρων της – των διεθνών οργανισμών εκδοτών και βιβλιοθηκών, τις αντιπροσωπείες του Κόνακρυ (Γουινέα) Παγκόσμια Πρωτεύουσα 2017 και της Σάρζα (Αραβικά Εμιράτα), επόμενη Πρωτεύουσα 2019.

Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια έργου Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου κυρία Σταυρούλα Βαβαλέα, «εκείνη την ημέρα, μετά την επίσημη τελετή έναρξης στο μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα γεμίσει στις 19.45 με μουσικές από την μπάντα του Δήμου, θα υπάρχουν αναγνώσεις και θεατρικά δρώμενα εμπνευσμένα από το βιβλίο, όπου καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι Αθηναίοι, αλλά και χορός σε ρυθμούς Swing και Jazz από τη Big Band του δήμου Αθηναίων».

Τέλος, στις 22:00 ανοίγουν οι πύλες του Ωδείου Ηρώδου Αττικού για μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στο βιβλίο και την ποίηση με την ελεύθερη συμμετοχή του κοινού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.