Αρχική Αεροπορικά Νέα EGYPTAIR: Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Αφρική, τιμητική διάκριση από τον ΔΑΑ

EGYPTAIR: Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Αφρική, τιμητική διάκριση από τον ΔΑΑ

EGYPTAIR: Υπέγραψε προσύμφωνο με την Bombardier για την αγορά 24 αεροσκαφών CS300

Η EGYPTAIR, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της STAR ALLIANCE, βραβεύθηκε με την τιμητική διάκριση της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας στην αφρικανική ήπειρο από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με βάση τα στοιχεία του για την τακτική κίνηση των επιβατών μεταξύ της Αθήνας και των αφρικανικών χωρών.

Η EGYPTAIR επιβραβεύθηκε για την επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία της κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, έχοντας αυξημένα ποσοστά επιβατικής κίνησης στα τακτικά δρομολόγιά της από και προς την Αθήνα.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής της EGYPTAIR για την Ελλάδα και την Κύπρο, κ. Salah Tawfik, ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας για τη συνεισφορά τους στην βράβευση της εταιρείας, τονίζοντας ότι η αυτή η διάκριση είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της EGYPTAIR να παρέχει στους επιβάτες της εξαιρετικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φετινού 18ο Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, που επικεντρώθηκε στους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που σημείωσαν οι αεροπορικές εταιρείες, όπως ο αριθμός των επιβατών στις πτήσεις, τα υψηλότερα ποσοστά εσωτερικών πτήσεων, καθώς και η αύξηση της αγοράς στην Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.