Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 19 – 26 Μαρτίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

19 – 26 Μαρτίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

H εβδομάδα έχει πολλά news, τα οποία ξεκινούν με την είσοδο του Αρη στον Αιγόκερω την Κυριακή 18 του μήνα. Συνεχίζει με την είσοδο του Ηλιου στον Κριό στις 20 του μήνα. Την ίδια μέρα την Τρίτη πραγματοποιείται η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης που σηματοδοτεί μία παράξενη συγκυρία. Στις 23 του μήνα ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος έως τις 16/4. Τα νέα ολοκληρώνονται στις 24 Μαρτίου με το τετράγωνο του Ηλιου Αρη. Πρόκειται για μία όψη που δημιουργεί επιθετικότητα και ένταση γύρω μας. Δεν θα κουραστώ να το λέω και να το επαναλαμβάνω ότι όταν κατέχουμε τη γνώση μπορούμε να αποφύγουμε τις αρνητικές καταστάσεις η τουλάχιστον να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να μειώσουμε τα αποτελέσματα της κάθε αρνητικής και δύσκολης όψης. Την Κυριακή να είμαστε προσεκτικοί στις εκτιμήσεις μας στη συναισθηματική μας ζωή.

Ας εξετάσουμε, λοιπόν, πως επηρεάζουν τα άστρα το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα.

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Αυξάνονται τα πρέπει καθώς πραγματοποιείται η είσοδος του Αρη στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία ένταση στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Θα τα δώσετε όλα στον επαγγελματικό στίβο και θα νοιώσετε άδειοι ψυχικά και σωματικά. Κρατείστε κάτι και για εσάς.

2ΤΑΥΡΟΙ

Ο πλανήτης της δράσης και του σεξ περνάει στον Αιγόκερω και σας χαρίζει δυνατότητα για πολλές ευκαιρίες. Αυξάνει την αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και φροντίζει για την ισορροπία σας. Ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο σας δίνει ένα χέρι βοηθείας στην υλοποίηση των στόχων σας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αρης στον Αιγόκερω σας υπενθυμίζει τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι τρίτων και σας πιέζει για να τις τακτοποιήσετε. Προφανώς κάποιοι θα πάρετε ένα δάνειο που θα σας βοηθήσει να «ξελασπώσετε» από τις δυσκολίες. Θα έχετε λίγο άγχος εφ όσον υπάρχουν πλανήτες στον Αιγόκερω.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Εφ όσον έκανε την είσοδό του ο Αρης στο απέναντι σε σας ζώδιο τον Αιγόκερω είναι αναπόφευκτο να δημιουργηθούν τριβές με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Επειδή εισέρχεται ο Ηλιος στον Κριό δηλαδή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα λάμψουν τα επαγγελματικά σας.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Αφροδίτη και ο Ηλιος στον Κριό δηλώνουν μία εξαιρετικά ερωτική περίοδο για σας. Θα ακτινοβολείτε και οι άλλοι θα εισπράττουν τον αισθησιασμό σας και θα ανταποκρίνονται στα θέλγητρά σας. Ο Αρης από την άλλη θα κάνει πιεστική την καθημερινότητά σας και θα σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σας.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Αφροδίτη και ο Ηλιος στον Κριό σας προφυλάσσει από οικονομικές απώλειες και τυχόν παρεξηγήσεις σ αυτόν τον τομέα. Θα βιώσετε τα λάθη των οικονομικών σας επιλογών. Και η συναισθηματική σας ζωή θα επηρεαστεί από τους οικονομικούς χειρισμούς που θα αναγκαστείτε να κάνετε.

7ΖΥΓΟΙ

Η Αφροδίτη και ο Ηλιος στον Κριό σας χαρίζει έντονη ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη. Κάνετε συμβιβασμούς προκειμένου να μην μείνετε μόνοι. Σας βοηθά να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφο και ένα στενό συνεργάτη. Ρίχνετε τους τόνους καθώς έχετε να κερδίσετε.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Από τη μια με τον Αρη στον Αιγόκερω έχετε μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση τόση που να πρέπει να είστε προσεκτικοί σε επιπόλαιες κινήσεις. Από την άλλη ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο λειτουργεί ως φρένο και περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σας. Η Αφροδίτη σας υπενθυμίζει την αρμονία στις σχέσεις σας.ξεκινήματα.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί όλες τις σχέσεις και ξεπερνάτε τυχόν δυσκολίες που είχατε με τις ανθρώπινες σχέσεις. Ο Αρης στον Αιγόκερω προσδίδει μία καταναλωτική τάση και απρογραμμάτιστες δαπάνες έρχονται στο προσκήνιο. Η υπερβολή που σας διακατέχει είναι επικίνδυνη για τη τσέπη σας.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Δοκιμασίες και δυσκολίες περνάτε εδώ και πολύ καιρό και σ αυτό είναι υπαίτιος ο Κρόνος που διανύει το ζώδιό σας από την 1/1/2008. Ο Αρης σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και αποφασιστικότητα. Ο Ηλιος στον Κριό σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας απέναντι στην οικογενειακή εστία.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Αφροδίτη στον Κριό καθώς και ο Ηλιος στο ίδιο ζώδιο σας καλεί να ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας. Προφανώς να κάνετε ξεκαθαρίσματα με διάφορα άτομα που σας ρουφάνε ενέργεια. Θα κάνετε πολύ καλά να βγάλετε τα ενεργειακά βαμπίρ από τη ζωή σας.

12ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στον Κριό ρίχνετε όλο το ενδιαφέρον σας στον οικονομικό τομέα. Και ενώ έχετε εύνοια και αύξηση των εσόδων που προέρχονται από μόχθο από τη μια, από την άλλη σας διακρίνει μία καταναλωτική μανία για την οποία αργότερα ίσως μετανιώσετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.