Αρχική Δήμοι 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Σε πρακτικά θέματα γύρω από το ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο θα επικεντρώνεται το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων που διοργανώνεται στην Ίο στην συνεδριακή αίθουσα του Μουσείου Γαϊτη, το διήμερο 11-12 Απριλίου 2018 με πρωτοβουλία του Δήμου Ιητών.

“Με επιλεγμένους ομιλητές και ειδικούς στον τομέα τους, ο στόχος μας είναι η διαχείριση και πρακτική αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες στο τομέα της εστίασης και της διαμονής, ώστε οι συμμετέχοντες που αναπτύσσουν δράση σε καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες και bars να εφοδιαστούν με ιδέες για εμπλουτισμό των υπηρεσιών τους και προτάσεις αντιμετώπισης προβλημάτων, εν όψει της νέας σεζόν και όχι να ανακυκλώσουν παρωχημένες θεωρίες”, επισημαίνει η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου που καλεί όλους τους επαγγελματίες να συμμετέχουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση και να στηρίξουν την αξιόλογη και καίρια εκπαιδευτική προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.