Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τη Δευτέρα το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018

Τη Δευτέρα το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018

Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018, με επικοινωνιακό moto το “Greek taste beyond borders”, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου,στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην υπερπολυτελή αίθουσα Banquet  χωρητικότητας 650 ατόμων και στο εκθεσιακό hall των 500 τ.μ.

Αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο forum & expo για τα premium brands του επιχειρείν με φόντο την ελληνική γαστρονομία, το ελληνικό προϊόν και τον γαστρονομικό τουρισμό.

Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018, έχει ως όραμα να δημιουργήσει ένα ισχυρό network ποιοτικών επιχειρήσεων B2B, με σκοπό την παγκόσμια προβολή τους και κατ’έπέκταση της προβολής του τουριστικού ελληνικού προϊόντος. 

Ενώνει για πρώτη φορά την ελληνική επιχειρηματικότητα στον χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού, μέσω ενός σύγχρονου forum με διεθνή χαρακτήρα.

Τοποθετεί την ελληνική επιχείρηση και την ελληνική γαστρονομία με μεγάλες αξιώσεις στον παγκόσμιο «χάρτη». Ξεκινάει από την ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και της ελληνικής διατροφικής αξίας, συνεχίζει με την υποστήριξη του Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης, στο χώρο των εξαγωγών (ελληνικών προϊόντων), του γαστρονομικού τουρισμού και κλείνει με την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της χώρας ως κορυφαίου παγκοσμίως brand.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.