Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέες πτήσεις από Αθήνα προς Ρωσία και Ιράκ

Νέες πτήσεις από Αθήνα προς Ρωσία και Ιράκ

Η EGYPTAIR, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της Star Alliance, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου της και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιβατικού κοινού, συνδέει με νέες πτήσεις την Αθήνα με την Ρωσία και το Ιράκ. Πιο συγκεκριμένα, η EGYPTAIR ξεκινά από τις 12 Απριλίου την πτήση Αθήνα – Μόσχα, με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο, με τα αεροσκάφη Boeing 737-80, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Επιπλέον, η EGYPTAIR ξεκινά από τις 13 Απριλίου την πτήση Αθήνα – Ερμπίλ με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο. Η πτήση θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα, με στόχο σταδιακά η συχνότητα των δρομολογίων να γίνει καθημερινή.

Για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων, η EGYPTAIR προσφέρει:

  • σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων
  • σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων)
  • το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία)

Η Ερμπίλ είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη στο Ιράκ μετά την Βαγδάτη, την Βασόρα και την Μοσούλη. Βρίσκεται στο βόρειο Ιράκ, περίπου 75 χιλιόμετρα ανατολικά της Μοσούλης και 350 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.