Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με επιτυχία η προβολή της Κρήτης-εναλακτικού τουρισμού στο Μόναχο

Με επιτυχία η προβολή της Κρήτης-εναλακτικού τουρισμού στο Μόναχο

Με στόχο την ανάδειξη της Κρήτης ως ιδανικός τόπος διακοπών και εναλλακτικού τουρισμού όπως αγροτουρισμός, ποδηλασία, οδοιπορικές διαδρομές, καταδύσεις θαλάσσια σπορ, η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην Τουριστική Έκθεση του  Μονάχου F.RE.E.

Η F.RE.E, που γιόρτασε την 10η επέτειο της διοργάνωσης της, είναι-όπως αναφέρθηκε- η μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού και Αναψυχής στη Βαυαρία, την οποία επισκέφτηκαν 135.000 Γερμανοί αλλά και επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες. Στις πέντε ημέρες λειτουργίας της το Περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης με επικεφαλής την Περιφερειακή Σύμβουλο Όλγα Λεβάκη, επισκέφθηκε μεγάλος αριθμός επισκεπτών που εκδήλωσαν τις προτίμηση τους για διακοπές στο νησί μας. Μάλιστα ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς ήταν «επαναλαμβανόμενοι» επισκέπτες  της Κρήτης, για πολλά χρόνια, και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την επιθυμία τους να επισκεφθούν και πάλι την μεγαλόνησο για διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους επισημαίνοντας την συμβολή της Κρήτης στην διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Η έκθεση F.RE.E. πέρα από τους εκθέτες – προορισμούς από όλο τον κόσμο, φιλοξένησε στα Hall της, εκθέτες με τροχόσπιτα, τροχοβίλες καθώς και αυτοκίνητα ταξιδίου, ποδήλατα, εξοπλισμούς κάμπινγκ και γενικότερα δραστηριοτήτων φύσης-περιβάλλοντος. Οι πολυάριθμοι επισκέπτες ζητούσαν ενημέρωση για εναλλακτικές μορφές διακοπών στην Κρήτη κυρίως στη φύση και το βουνό, την ενδοχώρα, όπως επίσης για τις δυνατότητες που προσφέρονται για χειμερινό τουρισμό καθώς οι Γερμανοί λαμβάνουν πολυήμερη άδεια και στην διάρκεια της Χειμερινής περιόδου.

Από τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού ενδιαφέρον υπήρξε  κυρίως για αγροτουρισμό, για ποδηλασία, για οδοιπορικές διαδρομές, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, wind surfing.

Η έκθεση κάλυψε τις θεματικές περιοχές :ταξίδια, τροχόσπιτα και camping, κρουαζιέρες και θαλάσσια ταξίδια, θαλάσσια sports,ποδήλατα, υγεία και ευεξία, περιηγήσεις στην φύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.