Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εξαιρετικές κριτικές και εκτεταμένη δημοσιότητα για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα για...

Εξαιρετικές κριτικές και εκτεταμένη δημοσιότητα για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα για την Ελλάδα

Περισσότερα από 40 δημοσιεύματα στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο της Ρωσίας έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στη Μόσχα, η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της Ελλάδας για τον εορτασμό του Έτους Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας. Στη συναυλία που έλαβε χώρα στην Αίθουσα Συναυλιών  του Πατριαρχικού Ναού του Σωτήρος ο κ. Γιώργος Νταλάρας καθήλωσε το κοινό περίπου 1500 ατόμων το οποίο αποτελείτο από Ρώσους Κυβερνητικούς Αξιωματούχους, Tour Operators, τουριστικούς πράκτορες, εκπρόσωποι 16 πόλεων της Ρωσίας και ομογενείς. Επίσης συμμετείχαν  επικεφαλής φορέων και οργανισμών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ελλάδας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος, παράγοντες της οικονομικής και τουριστικής βιομηχανίας, Φιλέλληνες, καθώς και εκπρόσωποι των Ρωσικών ΜΜΕ, δημοσιογράφοι και ανταποκριτές ξένου τύπου.

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά χαιρέτισε την εκδήλωση -η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υπουργείου- και τόνισε ότι ξεκίνησε το Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας, μία μεγάλη γιορτή και για τις δύο χώρες που σηματοδοτεί την έναρξη μίας σειράς κορυφαίων εορταστικών εκδηλώσεων και κοινών δράσεων.

Κύριοι χορηγοί της Συναυλίας ήταν : η Aegean Airlines, ο όμιλος Μουζενίδη και υποστηρικτές η Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και το Rodos Palace.

Υπογραμμίζεται ότι τη συναυλία κάλυψαν ευρέως τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ρωσίας. Ενδεικτικό της απήχησης της εκδήλωσης στο ρωσικό κοινό είναι ότι πέραν των εγκωμιαστικών σχολίων στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι το γεγονός ότι, ένας από τους πλέον καταξιωμένους Ρώσους κριτικούς, ο κ. Βαντίμ Πονομαριόφ, περιέγραψε την συναυλία ως «εμφάνιση ενός μεγάλου μετρ, μια πράξη υψηλής τέχνης», εκφράζοντας την ευχή να προκύψουν σύντομα στη Ρωσία και νέες  αντίστοιχες συνεργασίες.

Σε εκδήλωση που ακολούθησε στην Πρεσβεία της  Ελλάδας στη Μόσχα για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας, ο κ.  Νταλάρας ευχαρίστησε το Υπουργείου Τουρισμού και τον ΕΟΤ για την πρωτοβουλία και την υποστήριξη της διοργάνωσης και ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Τον Έλληνα κορυφαίο καλλιτέχνη συνεχάρη για την εξαιρετική του ερμηνεία και η υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδια για τον τουρισμό κα Alla Manilova που παρέστη στην εκδήλωση της Πρεσβείας.  Όπως επίσης και οι εκπρόσωποι του τουρισμού της Ρωσίας εξήραν τη συμβολή υψηλού επιπέδου διοργανώσεων για την ανάδειξη  της πολιτιστικής παράδοσης και του σύγχρονου πολιτισμού της Ελλάδας στην Ρωσία και το Ρωσικό κοινό.  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.