Αρχική Βραβεία Χάλκινο Βραβείο για την επιχείρηση Konstas Olive Oil, στον διεθνή διαγωνισμό «Κότινος...

Χάλκινο Βραβείο για την επιχείρηση Konstas Olive Oil, στον διεθνή διαγωνισμό «Κότινος 2018»

Διάκριση παραγωγού του Δήμου Σαρωνικού στο πλαίσιο της έκθεσης Food Expo

Με μια σημαντική διάκριση τοπικού παραγωγού επισφραγίστηκε η επιτυχημένη συμμετοχή του Δήμου Σαρωνικού στην έκθεση Food Expo 2018.

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση Konstas Olive Oil, η οποία φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του Δήμου Σαρωνικού, απέσπασε Χάλκινο Βραβείο Μέτριας Έντασης Φρουτώδους ελαιολάδου, στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικά Παρθένου Τυποποιημένου Ελαιολάδου «Κότινος 2018». Ο διαγωνισμός διεξήχθη στις 5 και 6 Μαρτίου 2018, ενώ η απονομή των βραβείων έγινε στις 11 Μαρτίου, στον συνεδριακό χώρο της Food Expo.

Τα βραβεία «Κότινος» απονέμονται από την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «Φίλαιος», ενώ η αξιολόγηση γίνεται από πιστοποιημένους και καταξιωμένους διεθνείς γευσιγνώστες, σύμφωνα με τα κριτήρια του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κ. Νίκο Κώνστα και τους συνεργάτες του, για τη βράβευση που απέσπασαν σε έναν υψηλού κύρος διαγωνισμό. Η διάκριση αυτή δικαιώνει την πίστη μας στις δυνάμεις των τοπικών μας παραγωγών και στην ποιότητα των τοπικών μας προϊόντων. Δικαιώνει επίσης την απόφασή μας να επενδύσουμε στην προβολή τους, μέσα από τη συμμετοχή μας στην Food Expo. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων του τόπου μας, αλλά και για τη στήριξη των ανθρώπων που τα παράγουν, με γνώση, ευθύνη και αγάπη.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.