Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πασχαλινές εξορμήσεις με την υπογραφή της Grecotel

Πασχαλινές εξορμήσεις με την υπογραφή της Grecotel

Το φετινό Πάσχα τα πολυτελή ξενοδοχεία της Grecotel αποτελούν τον απόλυτο προορισμό, για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας παρέα με την οικογένεια ή τους φίλους σας, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Με επίκεντρο την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, τα μοναδικά resorts της Grecotel στην Κυλλήνη, το Ρέθυμνο, το Σούνιο, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα και την Καλαμάτα σας προσκαλούν να γνωρίσετε τα ξεχωριστά ήθη και έθιμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τις πασχαλινές σας αποδράσεις. Ο συνδυασμός της κατανυκτικής ατμόσφαιρας των ημερών και της ανοιξιάτικης φύσης, με το εκλεπτυσμένο στυλ των ξενοδοχείων της Grecotel, τα πλούσια εορταστικά γεύματα, το παραδοσιακό ελληνικό γλέντι, τις εκδρομές και τις αμέτρητες δραστηριότητες για τα παιδιά στη Grecoland, καθώς και ευκαιρίες για στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνισης στα spa των ξενοδοχείων, υπόσχονται να προσφέρουν μία συνολική υπέροχη και άκρως εορταστική εμπειρία για όλη την οικογένεια!

OLYMPIA RIVIERA & AQUA PARK | Κυλλήνη

Για το αυθεντικό Πάσχα της Grecotel επιλέξτε το Olympia Riviera & Aqua Park. Σας καλωσορίζουμε στην Πελοπόννησο σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με ένα απίθανο υδάτινο πάρκο που θα ξετρελάνει τα παιδιά, ένα μοναδικό τετραήμερο πρόγραμμα και το πιο εντυπωσιακό spa με θαλασσοθεραπεία. Σαν μια οικογένεια θα γιορτάσουμε μαζί τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, ακολουθώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ olympiarivierathalasso.com Τηλ. 26230 64400

CARAMEL | Ρέθυμνο

Στο βραβευμένο ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, θα ζήσετε ένα ξεχωριστό Πάσχα, με κατάνυξη, μεγαλοπρέπεια αλλά και απαράμιλλο στυλ. Εδώ οι καρδιές λύνονται – και δένονται – με καλή παρέα, ρακή, άγριες αγκινάρες και χειροποίητα παξιμάδια βουτηγμένα σε αρωματικό λάδι, όλα από την φάρμα μας Agreco.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ caramel.grecotel.com Τηλ. 28310 71803

CAPE SOUNIO | Αττική

Πάσχα με κατάνυξη στο ακρωτήρι του Μύθου και όλη την πολυτέλεια ενός μοναδικού resort: Cape Sounio. Αξέχαστες εμπειρίες για σας και τα παδιά σας με ειδικό τετραήμερο πρόγραμμα και δραστηριότητες. Spa με Ayurveda, φαντασμαγορικά βεγγαλικά, πλούσια παραδοσιακά εορταστικά γεύματα με επιλεγμένες συνταγές και υλικά από τα χωριά της Κρήτης και ατελείωτο γλέντι με ζωντανή μουσική.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ capesounio.com Τηλ.22920 69700

ASTIR * EGNATIA ALEXANDROUPOLIS | Αλεξανδρούπολη

Σε απόσταση αναπνοής από την πόλη, μέσα σε ένα καταπράσινο πευκόδασος που συναντά τη θάλασσα, το Mega Resort Astir*Egnatia Alexandroupolis αποτελεί ιδανικό σκηνικό για να λαμπρύνετε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα με τα ήθη και τις παραδόσεις μας. Θα γιορτάσουμε μαζί με ευλάβεια και πολυτέλεια σε έναν τόπο περήφανο και αυθεντικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ astiregnatia.com Τηλ. 25510 38000

LARISSA IMPERIAL | Λάρισα

Εδώ οι άνθρωποι ξέρουν από γιορτή! Με ορμητήριο το πολυτελές Larissa Imperial, ανακαλύψτε τον Τύρναβο, την Ελασσόνα & την Αγιά και βιώστε τα ξεχωριστά έθιμά τους με ρίζες που χάνονται στα βάθη των αιώνων. Οι «Λαζαρίνες» και τα «Πασχαλόγιορτα» θα σας καλωσορίσουν με πολύχρωμα λουλούδια, τραγούδια, χορούς και άφθονο τσίπουρο, στην ανοιξιάτικη φύση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ larissaimperial.com Τηλ. 2410 687600

FILOXENIA | Καλαμάτα

Αυθεντικές στιγμές παράδοσης, πανδαισία γεύσεων και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια συνθέτουν το φετινό ανοιξιάτικο σκηνικό στο αγαπημένο Filoxenia. Γιορτάστε την άνοιξη και τις Άγιες Μέρες του Πάσχα με ζεστασιά σε ένα υπέροχο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα. Μη χάσετε το θρυλικό Σαϊτοπόλεμο στην παραλία της Καλαμάτας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ filoxeniakalamata.com Τηλ.27210 23166

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.