Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, και την μαθητική,...

Με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, και την μαθητική, στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821

Με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, και την μαθητική, στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν τη Κυριακή οι επετειακές εκδηλώσεις για την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου 1821 που πραγματοποιούνται στο Ηράκλειο.

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ νωρίτερα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από: την εκπρόσωπο της Κυβέρνησης την Γ.Γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρία Γιαννακάκη, εκπροσώπους της Βουλής των Ελλήνων Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Ηρακλείου, τους εκπροσώπους των Στρατιωτικών Αρχών, Σωμάτων Ασφαλείας, κομμάτων, αποστράτων και αντιστασιακών οργανώσεων.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε μήνυμα του για την Εθνική μας επέτειο αναφέρει, ότι, η 25η Μαρτίου, αποτελεί διπλή γιορτή για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και ο ξεσηκωμός των υπόδουλων Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Αυτοδιάθεση. Ο κ. Αρναουτάκης τόνισε, ότι, τα μηνύματα του αγώνα των προγόνων μας είναι διαχρονικά και επίκαιρα για Ενότητα, Αλληλεγγύη, Κοινωνική συνοχή, δημιουργία και πρόοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.