Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κύκλος σεμιναρίων ενημέρωσης του Σ.Π.Ο.Α.Κ. με θέμα: ″Ανθρώπινες και Δημόσιες Σχέσεις στον...

Κύκλος σεμιναρίων ενημέρωσης του Σ.Π.Ο.Α.Κ. με θέμα: ″Ανθρώπινες και Δημόσιες Σχέσεις στον Τουρισμό″

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας το σεμινάριο ενημέρωσης με θέμα: ″Ανθρώπινες και Δημόσιες Σχέσεις στον Τουρισμό″, που οργάνωσε ο Σ.Π.Ο.Α.Κ. σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Θηβαίων. Παρουσίαση του θέματος έγινε από το σύμβουλο τουριστικής προβολής του Συνδέσμου μας κ. Νότη Μαρτάκη, Πρόεδρο του ομίλου MTC Group.

Στελέχη του Δήμου, εκπρόσωποι φορέων, επαγγελματίες του χώρου, αλλά και πολίτες με ενδιαφέρον για την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής παρακολούθησαν το σεμινάριο και έθεσαν τους δικούς τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και στους άλλους Δήμους –      Μέλη του Σ.Π.Ο.Α.Κ., μετά τον Δήμο Σικυωνίων και τον Δήμο Θηβαίων, έτσι ώστε να υπάρξει συνεργασία και κοινή προσπάθεια για τη συνολική προβολή και ανάπτυξη των περιοχών γύρω από τον Κορινθιακό Κόλπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.