Αρχική Δήμοι Η Πάρος στα προγράμματα διακοπών της Millionairs Choise

Η Πάρος στα προγράμματα διακοπών της Millionairs Choise

Στην ένταξη της Πάρου στα προγράμματά της προχώρησε η “Millionairs Choise”, του έγκυρου ταξιδιωτικού οδηγού της Βρετανίας που προωθεί τουρισμό υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία της στρατηγικής που εφαρμόζει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια εξειδικεύοντας δράσεις και επαφές που συντείνουν τόσο στην οικονομική διάσταση όσο και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Με αφορμή το γεγονός o Δήμαρχος της Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος δήλωσε:

«Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση αναπτυξιακών έργων στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Πάρου με ταυτόχρονη προστασία της αυθεντικότητας του νησιού μας. Θέλουμε μια Πάρο σύγχρονη αλλά και παραδοσιακή. Μια Πάρο άξια να αναδειχτεί ως ποιοτικός προορισμός χωρίς να χάσει το παραμικρό από τις παραδόσεις και τις ιστορικές καταβολές της. Αυτή την εικόνα παρουσιάζουμε στις επιλεκτικές και ουσιαστικές επαφές μας στις εκθέσεις. Και χαίρομαι που αναγνωρίζεται έμπρακτα από τους συνομιλητές μας».

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Χρήστος Χριστόφορος που ανέφερε: « Η συστηματική προσπάθεια που καταβάλουμε τόσο στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών μας στις διεθνείς εκθέσεις όσο και με τις υπόλοιπες προωθητικές ενέργειες αποδίδει συνεχώς καρπούς. Η Πάρος κατάφερε μια ακόμη επιτυχία: Να συμπεριληφθεί στους προορισμούς πολυτελείας. Και αυτό οφείλεται στην αξιοποίηση συνάντησης στο πλαίσιο της έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου τον περασμένο Νοέμβριο. Είναι μια απόδειξη της συμβολής του Δήμου στην προώθηση του τουρισμού και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, χάρη στη μεθοδική προσέγγιση των αγορών που επιχειρούμε με την εταιρία συμβούλων μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.