Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δημιουργία και Ψυχαγωγία στο ΘΕΑΤΡΟ για τουριστικά groups

Δημιουργία και Ψυχαγωγία στο ΘΕΑΤΡΟ για τουριστικά groups

Τι βλέπουν οι τουρίστες όταν έρχονται στην Ελλάδα;
Ποια πλευρά της γνωρίζουν και τι παίρνουν μαζί τους σαν ανάμνηση;
Μόνο αρχαία μνημεία ενός πολιτισμού που ανήκει σε όλη την ανθρωπότητα πια;
Μια τεράστια μυθολογία, παράδοση και ιστορία;
Και η γνωριμία τους με τη σύγχρονη Ελληνική δημιουργία ποια είναι;

Ένα θέατρο έχει εκπονήσει ένα ολόκληρο πρόγραμμα ειδικά για τα τουριστικά group (σπουδαστικά και όχι μόνο) που περιλαμβάνει παραστάσεις, workshop κατασκευών, ηθοποιίας, με την πλήρη συμμετοχή των επισκεπτών, με ομιλίες και συζητήσεις με τους ηθοποιούς και το προσφέρει στα Τουριστικά γραφεία και Agencies που αναζητούν μια πιο ποιοτική ξενάγηση για τα group τους.

Είναι το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, που δημιούργησε και παρουσιάζει οργανωμένα event είτε στις δικές του θεατρικές εγκαταστάσεις είτε αλλού (Ξενοδοχεία, εντός και εκτός Αθηνών) στο κτήριο του δημιουργικά και πρωτότυπα events, σε μέρες και ώρες που ορίζονται από τα τουριστικά γραφεία, σύμφωνα με το πρόγραμμα ξεναγήσεων του group.

Τα event αυτά (παραστάσεις, workshop κλπ) γίνονται εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά ή Γαλλικά.

Με επίκεντρο την παράσταση «ΑΤΡΕΙΔΕΣ/ΑΡΧΑΙΟ ΠΑΘΟΣ»,(ολόκληρη στα αγγλικά), διοργανώνονται workshops (κατασκευής μάσκας, υποκριτικής κ.α) που καταλήγουν σε μικρές παραστάσεις πάνω στη σκηνή, με τη συμμετοχή του κοινού και των ηθοποιών. Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά. Το group φεύγει κατενθουσιασμένο, διότι βρέθηκε σε μια φιλόξενη ζεστή ατμόσφαιρα, είδε μία παράσταση υψηλού επιπέδου, συμμετείχε σε ένα δημιουργικό συμβάν όπου γνώρισε Έλληνες καλλιτέχνες, μίλησε μαζί τους για τον Ελληνικό πολιτισμό, το θέατρο και την μυθολογία, κατασκεύασε με τα ίδια του τα χέρια κάτι και το πήρε μαζί του στην χώρα του.

Η παράσταση ΑΤΡΕΙΔΕΣ/ Αρχαίο Πάθος είναι μια θεαματική σύνθεση από κορυφαίες σκηνές και των τριών τραγικών μας, που συνθέτουν όλη την ιστορία του οίκου των Ατρειδών. Η σύγχρονη σκηνοθετική οπτική, η χρήση video σε γιγαντοοθόνες, η πρωτότυπη μουσική, το παίξιμο των ηθοποιών, καθιστούν τη θεατρική εμπειρία μοναδική. Γεμάτη δυνατές συγκρούσεις, η παράσταση, με ταχείς ρυθμούς, δεν κουράζει τους θεατές και κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον τους. (Διάρκεια: 1 ώρα)

Ξεκινώντας από την θυσία της Ιφιγένειας, μέχρι την αθώωση του Ορέστη και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας.

Τα Workshops

  1. Κατασκευή Μάσκας: με απλά υλικά, το κοινό κατασκευάζει μία μάσκα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επαγγελματία ενδυματολόγου
  2. Υποκριτική και θεατρικός αυτοσχεδιασμός: Σαν ένα συμμετοχικό παιχνίδι με την καθοδήγηση επαγγελματία σκηνοθέτη και ηθοποιών, στήνεται πάνω στη σκηνή ένα δρώμενο, όπου οι θεατές μπαίνουν στη διαδικασία «ερμηνείας» ενός ρόλου, παίζοντας και διασκεδάζοντας.
  3. Tailor made workshops: Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε group σε συνεννόηση με το Τουριστικό γραφείο και του καθηγητές (στην περίπτωση των σπουδαστικών group) το θέατρο δημιουργεί ενδιαφέροντα projects, πάνω σε πολλά θέματα

 Επικοινωνήστε και ζητήστε το πλήρες λεπτομερειακό πρόγραμμα, παραστάσεων και σεμιναρίων. Το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ είναι στη διάθεσή σας να συζητήσει το δικό σας ιδιαίτερο πρόγραμμα και τις απαιτήσεις του κάθε group ξεχωριστά.  

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ
Κεφαλληνίας 17,Κυψέλη
τηλ. 2108656004

www.toposallou.grhttps://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio/

Περιηγηθείτε στα παρακάτω link ώστε να γνωρίσετε τη δουλειά τους:

The performance Clytaimnestra

The performance-Chrysothemis

Acting workshop

Mask construction workshop

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.