Αρχική Αεροπορικά Νέα 12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

 Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση για δωδέκατη συνεχή χρονιά του διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου με θέμα: «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στον Χολαργό (στάση μετρό Εθνική Άμυνα). Το φετινό συνέδριο θα έχει τις εξής δύο θεματικές ενότητες:

Α. ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Β. ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (Αλεξίπτωτο πλαγιάς, Αερόστατα κλπ)

Το συνέδριο οργανώνεται από την εταιρεία iForce Επικοινωνίες υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπτάμενου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.), την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (Π.Ε.Π), της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας και του ΤΕΙ Χαλκίδας. Συμμετέχουν στελέχη, εμπειρογνώμονες, από το Υπουργείο Μεταφορών, το Υπουργείο Οικονομικών, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την ΥΠΑ, τα σώματα ασφαλείας, αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού, συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς και ειδικοί των αεροπορικών θεμάτων καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι. Σημαντική είναι κάθε χρόνο και η παρουσία της ακαδημαϊκής κοινότητας με καθηγητές και φοιτητές από το ΤΕΙ Χαλκίδας και διάφορα συναφή ΙΕΚ και σχολές του ιδιωτικού τομέα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διερεύνηση από νομικής, επιστημονικής και οικονομικής  πλευράς των δημοσίων και ιδιωτικών αερομεταφορών στο πλαίσιο των κανόνων της  Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς πρακτικής με σκοπό την ανάπτυξη της αγοράς προς όφελος τόσο του δημοσίου συμφέροντος όσο και της επιχειρηματικότητας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ  ΣΤΟ WWW.IFORCE.GR

 Ή ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες: Κα Κατερίνα Πάντζα, info@iforce.gr, 210-3392500, 6936-850951

LINKS: www.iforce.gr, www.peipsady.gr, www.hellenicpilotsassociation.org, www.ospa.grwww.eptaoa.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.