Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πρωταγωνιστική παρουσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη “BIT 2018”

Πρωταγωνιστική παρουσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη “BIT 2018”

Με πλήθος επαφών ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «BIT 2018» στο Μιλάνο. Οι πέντε προορισμοί του ποληνυσιωτικού Δήμου αναδείχθηκαν το διάστημα 11-13 Φεβρουαρίου 2018, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε ξεχωριστό stand, μέσα από προγραμματισμένες συναντήσεις με έγκριτους δημοσιογράφους που συνεργάζονται με καθιερωμένα ταξιδιωτικά ΜΜΕ της Ιταλίας, γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος, όπως η διεθνής «Vogue», το «Bell’Europa» και το «Sale & Pepe», που αριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες.

Επιπλέον, πρόκειται να αξιολογηθούν συνεργασίες με εκδότες ενημερωτικών περιοδικών ευρείας διανομής με 100.000 αντίτυπα, σε συνεργασία με εμπορικούς ομίλους σε 19 περιοχές της Ιταλίας, καθώς και με έμπειρους συντάκτες που προτίθενται να δημιουργήσουν και να εκδώσουν Ταξιδιωτικό οδηγό αποκλειστικά για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, έπειτα από εκτενή παρουσίαση του εύρους του τουριστικού προϊόντος των νησιών, με έμφαση στο φυσικό κάλλος, τις δραστηριότητες, την ιστορία, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις, τη γαστρονομία και τις ειδικές μορφές τουρισμού.

Αξιοποιώντας το σύγχρονο και διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης, βαρύτητα δόθηκε τόσο στις συνομιλίες με επιλεγμένους bloggers των οποίων η επίσκεψη θα δώσει περαιτέρω ώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου, όσο και στη δημιουργία προϋποθέσεων συνεργασίας με ταξιδιωτικό δίκτυο πρακτόρων από την Αμερική, Tour Operator από το Ιράν και εκπροσώπους Ιταλικής αεροπορικής εταιρίας που διαθέτει απευθείας πτήσεις για Κυκλάδες.

«Στο Μιλάνο επιβεβαιώθηκε το έντονο ενδιαφέρον του ταξιδιωτικού κοινού για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, καθώς εκατοντάδες ήταν οι ενδιαφερόμενοι που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας. Ωστόσο η συμμετοχή μας δεν περιορίστηκε στην απλή εντυποδιανομή, αλλά εμπλουτίστηκε με προκαθορισμένες συναντήσεις και εξατομικευμένες παρουσιάσεις σε εκπροσώπους Μέσων και Ταξιδιωτικών Πρακτορείων, προκείμενου τα οφέλη της έκθεσης να μεγιστοποιηθούν στο άμεσο μέλλον», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλαδων, κ. Δημήτρης Λιανός.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.