Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξεκίνησε η καταβολή της επιδότησης του ρεύματος των νοικοκυριών στο πλαίσιο του...

Ξεκίνησε η καταβολή της επιδότησης του ρεύματος των νοικοκυριών στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ρεύμα για Όλους» – 3.893 οι δικαιούχοι στην Ανατολική Αττική

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να συμβάλλει στη δημιουργία κοινωνικού δικτύου για τη στήριξη των οικονομικά πιο ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα και φέτος επιδοτούνται από την Περιφέρεια λογαριασμοί ρεύματος νοικοκυριών στο πλαίσιο του προγράμματος «Ρεύμα για Όλους».

Ήδη έχει ξεκινήσει η καταβολή της επιδότησης, όπως φαίνεται από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, η οποία ανέρχεται σε 150 ή 100 ευρώ, ανάλογα με την περίπτωση.

Διασφαλίζεται έτσι η πρόσβαση των πολιτών στο βασικό κοινωνικό αγαθό που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα. Ωφελούμενοι είναι χαμηλόμισθοι, άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι και άτομα που χρήζουν ανάγκης μηχανικής υποστήριξης.

Στην Ανατολική Αττική ο αριθμός των νοικοκυριών που ενισχύονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ρεύμα για Όλους» είναι 3.893 και συγκεκριμένα οι δικαιούχοι ανά δήμο είναι:

Δήμος Αχαρνών: 1.201
Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: 260
Δήμος Διονύσου: 193
Δήμος Κρωπίας: 202
Δήμος Λαυρεωτικής: 213
Δήμος Μαραθώνος: 245
Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας: 194
Δήμος Παιανίας: 143
Δήμος Παλλήνης: 344
Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: 122
Δήμος Σαρωνικού: 200
Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος: 323
Δήμος Ωρωπού: 253

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.