Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Καθαρά Δευτέρα κάτω από το μυθικό φως του Απόλλωνα

Καθαρά Δευτέρα κάτω από το μυθικό φως του Απόλλωνα

Γιορτάστε τα φετινά Κούλουμα με τις ασυναγώνιστες γευστικές προτάσεις του Mythos by Divani στο Divani Apollon Palace & Thalasso

Οι εξαίσιες γεύσεις του εστιατορίου Mythos by Divani αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να καλωσορίσουν τη φετινή Σαρακοστή δίπλα στην ειδυλλιακή θάλασσα του Καβουρίου. Όσο το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας “ντύνει” το σαρακοστιανό σκηνικό, ο σεφ του Mythos by Divani υπόσχεται ποικιλία νηστίσιμων γεύσεων που θα εντυπωσιάσουν, ενώ οι λευκοί τόνοι και οι απαλοί χρωματισμοί στο αέρινο περιβάλλον του εστιατορίου συνθέτουν την ατμόσφαιρα για τη δημιουργία των πιο ευχάριστων αναμνήσεων σε μια από τις αγαπημένες γιορτές της ελληνικής παράδοσης.

Κούλουμα με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Καθώς όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν τις σύντομες εξορμήσεις για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, η προνομιακή τοποθεσία του Mythos by Divani το καθιστά την απόλυτη απόδραση για μια σαρακοστιανή εμπειρία εντός συνόρων της πρωτεύουσας. Μια πραγματική όαση στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το εστιατόριο υποδέχεται τους επισκέπτες του για την πρώτη επίσημη της Σαρακοστής στον άνετο, γεμάτο φως χώρο του, για μια ημέρα με όμορφες στιγμές και αγαπημένους ανθρώπους.

Απογειώνοντας τη γευστική παράδοση

Δημοφιλές για την υψηλή ποιότητα και τη γαστρονομική του υπεροχή, το Mythos by Divani προσφέρει στους επισκέπτες της Καθαράς Δευτέρας κορυφαίες σαρακοστιανές προτάσεις με έναν πλούσιο μπουφέ που τα έχει όλα. Από θησαυρούς της θάλασσας και πρωτότυπες επιλογές σούσι μέχρι παραδοσιακές σαρακοστιανές λιχουδιές και απολαυστικά νηστίσιμα γλυκά, όλα θα έχουν την τιμητική τους ανήμερα της πατροπαράδοτης γιορτής.

Παραδοσιακή γαστρονομία και μουσική συναντιούνται σε ένα πολυτελές περιβάλλον

Στον φιλόξενο και πολυτελή χώρο του, το εύκολα προσβάσιμο Mythos by Divani υποδέχεται όσους επιλέξουν τα Νότια της Αθήνας για να πετάξουν φέτος τον αετό. Με ανάλαφρη διάθεση και ζωντανή μουσική που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτινή αυτή μέρα, οι θαμώνες του εστιατορίου θα βρεθούν με φίλους και οικείους σε ένα μοναδικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, για να απολαύσουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του σεφ μας.

Buffet Menu: €50 / άτομο, -50% έκπτωση για παιδιά έως 12 ετών

Tηλ. κρατήσεων: +30 210 8911100

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα

Divani Apollon Palace & Thalasso

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Menu Καθαράς Δευτέρας 

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/2/2018

ΚΡΥΑ ΕΙΔΗ

Γυαλιστερές, Κυδώνια

Γαρίδες black tiger μαριναρισμένες με μοσχολέμονο

Επιλογές σούσι, νιγίρι με σόγια και τζίντζερ

ΣΑΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΕ

Μελιτζανοσαλάτα Αγιορείτικη,

Ταραμοσαλάτα, Σαλάτα Νισουάζ με φρέσκο τόνο

Χωριάτικη σαλάτα, Σαλάτα σπανάκι με τραγανό φύλλο

Χταπόδι ξιδάτο,

Σαλάτα πολίτικη, Πατατοσαλάτα,

Πράσινη σαλάτα με ρόκα και φρέσκο κρεμμυδάκι,

Ταμπουλέ, Μαυρομάτικα πιαζ

Μαρούλι με άνηθο και φρέσκα κρεμμυδάκια

Χόρτα του βουνού, Κολοκυθάκια βραστά

Πίκλες, Χαλβάς,

ΖΕΣΤΑ ΕΙΔΗ    

Σπανακόπιτα με μυρώνια σε χωριάτικο φύλλο

Μύδια αχνιστά, καβουροκεφτέδες

Ντολμαδάκια γιαλαντζή,

Ταραμοκεφτέδες

Γαρίδες, Χταπόδι, Σαρδέλες σχάρας

Λευκές Πέννες με θαλασσινά

Καλαμαράκια τηγανιτά,

Σουπιές με κοφτό μακαρόνι

Μελιτζάνες και Κολοκυθάκια τηγανιτά

Αγκινάρες αλά Πολίτα, Λαχανικά σχάρας

Χταπόδι στιφάδο, Μουτσιέντρα με καραμελώμενα Κρεμμύδια

Λαχανοντολμάδες με μπακαλιάρο παστό

Πατάτες ατμού με μαϊντανό

Ντεκουπάζ

Ξιφίας ψητός με λαδολέμονο

Παραδοσιακή λαγάνα

Ποικιλία τυριών με κράκερς και κριτσίνια

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Σιντριβάνι σοκολάτας με φρούτα, μους σοκολάτας με χαλβά,

Λουκουμάδες με μέλι και καρύδια, κυπριακά δάκτυλα κυριών,

Χαλβάς σιμιγδαλένιος, γλυκά του κουταλιού,

ζελέ ρόδι, φράουλα αμύγδαλο

νηστίσιμα κανταΐφι ,μπακλαβά, σαραγλί

μήλα ψητά, σκαλτσούνια, πανακότα από γάλα καρύδας  

Φρέσκα φρούτα εποχής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.