Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διαμορφώνοντας το μέλλον του Ελληνικού Τουρισμού: Εξωστρέφεια – Συνέργειες – Βιώσιμη Ανάπτυξη

Διαμορφώνοντας το μέλλον του Ελληνικού Τουρισμού: Εξωστρέφεια – Συνέργειες – Βιώσιμη Ανάπτυξη

Στις Βρυξέλλες με στόχο την ενδυνάμωση της φωνής του ελληνικού τουρισμού, βρίσκονται από 20 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Γιάννης Ρέτσος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΤΕ, όπου, πραγματοποίησαν γεύμα εργασίας με τον Επίτροπο Αβραμόπουλο για τη σημασία του τουρισμού στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, καθώς και την αναγκαιότητα της ενδυνάμωσης της φωνής του στις Βρυξέλλες.

Το video είναι από μετάδοση live που έκανε στο FB ο κ. Μίλτος Κύρκος.

Επίσης συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Μαργαρίτη Σχοινά όπου αναλύθηκε η αξία του τουρισμού για την ελληνική κοινωνία και τη διάχυση των οφελειών στα νοικοκυριά.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν εκδήλωση / παρουσίαση του ΣΕΤΕ στο Ευρωκοινοβούλιο, με τη συμμετοχή της κας Ε. Βόζεμπεργκ και συντονιστή τον κ. Μ. Κύρκο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.