Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Απόλλωνας και Αριάδνη συναντιούνται στο Divani Apollon Palace & Thalasso

Απόλλωνας και Αριάδνη συναντιούνται στο Divani Apollon Palace & Thalasso

Το ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβέρας ενώνει τη φιλοσοφία του με την εταιρεία φυσικών καλλυντικών Ariadne Athens

Το βραβευμένο Spa του Ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του με προϊόντα άριστης ποιότητας, προχώρησε σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών Ariadne Athens. Θέλοντας να εξελίσσει διαρκώς την αυθεντική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας των επισκεπτών του δίπλα στη φύση, το Divani Athens Spa & Thalasso Centre, ενισχύει τις θεραπείες του με την επιλογή των 99%-100% φυσικών προϊόντων της εταιρείας Ariadne Athens εμπνευσμένων από την ελληνική φύση και μυθολογία. Το πολυτελές ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων και η δημοφιλής εταιρεία φυσικών καλλυντικών μοιράζονται το κοινό όραμα που ξεκινά από την αγάπη για τη φύση και την προσφορά εξειδικευμένων θεραπειών που επικεντρώνονται στη βελτίωση της σωματικής υγείας, στην ευεξία και κατ’ επέκταση την ψυχική ανάταση.

Θεραπείες με τα δώρα της φύσης

Με αποτελεσματικές θεραπείες που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις σημαντικότερες ανάγκες του προσώπου και του σώματος, οι επισκέπτες του Divani Athens Spa & Thalasso Centre θα απολαύσουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες που συνδυάζουν την τεχνογνωσία του έμπειρου, επιστημονικού προσωπικού του Spa με την ισχυρή δράση της φυσικής σύνθεσης των καλλυντικών Ariadne Αthens.

Η αντιγηραντική θεραπεία Pearl Kiss Facial με τα ισχυρά δραστικά συστατικά των μαργαριταριών, των πρωτεϊνών σίτου και των ελαίων πορτοκαλιού θα δώσει στο πρόσωπό σας τη φρεσκάδα και τη λάμψη που του λείπει. Στην Drops of Nectar Facial, το μέλι, ο βασιλικός πολτός και η γύρη σε συνδυασμό με το έλαιο βερίκοκου σας χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, η βιταμίνη C ενισχύει το κολλαγόνο και ο φυσικός ορός με εκχύλισμα Acmella βοηθά στη λείανση των ρυτίδων βελτιώνοντας αισθητά την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Στην επαναστατική Lava Waves Treatment κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, η ηφαιστειακή λάβα, η θαλάσσια λάσπη και το εκχύλισμα κανέλας συνεργούν για τη βελτίωση των προβληματικών περιοχών του σώματος, ενώ η ποικιλία φυσικών αιθέριων ελαίων συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της λέμφου και στην αύξηση της ροής της. Με τη θεραπεία Sea of Flames το σώμα σας παραδίνεται στη δύναμη της θερμότητας που σε συνδυασμό με τη μάλαξη σας προσφέρουν την απαραίτητη χαλάρωση που χρειάζονται οι μύες σας όσο οι ιδιότητες του κεριού ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα σας, διώχνοντας μακριά το στρες.

Divani Apollon Palace & Thalasso: Το Spa βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή του

Μια ανάσα από τη θάλασσα του Σαρωνικού, το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μια όαση πολυτέλειας στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας προσφέροντας την πιο άνετη διαμονή παράλληλα με κορυφαίες υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας. Βραβευμένο ως το καλύτερο Spa της Ευρώπης από τα World Travel Awards, το Divani Athens Spa & Thalasso Centre, με τη μεγαλύτερη πισίνα θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα, αποτελεί το μοναδικό ίσως θέρετρο spa στη χώρα που να συνδυάζει ολοκληρωμένα προγράμματα και θεραπείες αποτελώντας το επόμενο βήμα στην ευεξία, με αποκορύφωμα τα Wellness retreats #DivineYou. Προσωποποιημένα προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε επισκέπτη, μηχανήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ειδικά διατροφολόγια είναι μόνο κάποιες από τις παροχές που βρίσκει κάποιος στο Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Σε αυτήν την πληθώρα υπηρεσιών έρχονται να προστεθούν οι θεραπείες με τα φυσικά καλλυντικά Ariadne Αthens, βασισμένες στους θησαυρούς της ελληνικής φύσης.

Από τον μίτο της Αριάδνης στα φυσικά καλλυντικά Ariadne Athens

Αξιοποιώντας τους φυσικούς θησαυρούς όπως αποστάγματα φυτών και αιθέρια έλαια, η εταιρεία Ariadne Athens, σε συνέχεια ευρείας επιστημονικής έρευνας, δημιούργησε μια σειρά από προϊόντα θέλοντας να δώσει στη σύγχρονη γυναίκα τη φυσική λύση για την ενίσχυση και προστασία του δέρματός της ανάλογα με τις ανάγκες της. Παραλληλίζοντας τη φιλοσοφία της με τον μίτο της Αριάδνης, η Ariadne Athens έχει ως στόχο να διευκολύνει τη ζωή της κάθε γυναίκας με προϊόντα που υποστηρίζουν τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας.

Εμπνευσμένο από τον Θεό του Ήλιου, Απόλλωνα, που σύμφωνα με πολλούς συμβολίζει τo πνευματικό φως και την εσωτερική αγνότητα, το Divani Apollon Palace & Thalasso ενώνει τη φιλοσοφία του με την Ariadne Athens, όπου η ομώνυμη μυθολογική προσωπικότητα συμβολίζει επίσης την αγνότητα, την εσωτερικότητα και την ανώτερη ανθρώπινη φύση. Με όπλο τα δώρα που χαρίζει απλόχερα η ελληνική γη, οι θεραπείες που δημιουργήθηκαν από κοινού, παίρνουν ζωή στα χέρια του επιστημονικού προσωπικού του Divani Athens Spa & Thalasso Centre προσφέροντας υγεία, ομορφιά και λάμψη σε όσους και όσες επιλέξουν να βιώσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία!

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας  60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Divani Apollon Palace & Thalasso

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.  

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ.κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.

Tηλ. επικοινωνίας: +30 210 8911100

E-mail: info@divaniapollon.gr

Website: divaniapollonhotel.com

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.