Αρχική Αεροπορικά Νέα Προσφορές της Emirates στη Διακεκριμένη Θέση

Προσφορές της Emirates στη Διακεκριμένη Θέση

Προσφορές της Emirates στη Διακεκριμένη Θέση

Κάντε τώρα κράτηση για δύο άτομα στην Business Class της Emirates και πετάξτε με την παρέα σας σε εκπληκτικές τιμές

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, προχωρά σε νέες μοναδικές προσφορές για κρατήσεις δύο business class εισιτηρίων από σήμερα, 6 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και θα αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο από 9 Φεβρουαρίου 2018 έως 30 Νοεμβρίου 2018. Αυτή η προσφορά ισχύει για κοινή κράτηση εισιτηρίων Business Class για δύο άτομα που ταξιδεύουν μαζί.

Τώρα, μπορείτε να πετάξετε με τον επαγγελματικό σας συνεργάτη, τον σύντροφο ή τον αγαπημένο σας συνταξιδιώτη σε προορισμούς όπως το Ντουμπάι, η Νέα Υόρκη, η Σιγκαπούρη κλπ., ανακαλύπτοντας την απίστευτη εμπειρία της Business Class της Emirates. Μαζί με τον συνταξιδιώτη σας, θα έχετε την δυνατότητα να χαλαρώσετε, παρακολουθώντας τα τελευταία νέα ή απολαμβάνοντας κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο ice,το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates. Θα μπορείτε ακόμη να εργαστείτε στο tablet ή το laptop σας με άνεση από τη θέση σας αλλά και να μοιραστείτε live το ταξίδι σας με την Emirates στα social media. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διαλέξετε από ένα μενού γκουρμέ πιάτων και να απολαύσετε μια πλούσια γευστική εμπειρία που θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι σε διαφορετικούς γαστρονομικούς κόσμους. Τέλος, θα φτάσετε στον προορισμό σας ανανεωμένοι, χάρη στο kit περιποίησης της εταιρίας Bulgari, με το νέο άρωμα της Bulgari Eau Parfumée au Thé Blanc, σε συνδυασμό με διάφορα προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδα.

Οι προορισμοί που περιμένουν τους συνεπιβάτες που θα επωφεληθούν από τις νέες, καταπληκτικές προσφορές για την Emirates Business Class, μεταξύ άλλων:

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΤΙΜΕΣ BUSINESS CLASS ΑΠΟ*

Ντουμπάι

EUR 1809

Νέα Υόρκη**

EUR 1889

Πεκίνο

EUR 1949

Σιγκαπούρη

EUR 2199

Οσάκα

EUR 1949

Κέιπ Τάουν

EUR 2209

Σεούλ

EUR 2099

Σίδνεϋ

EUR 2859

Μπανγκόκ

EUR 2059

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι ναύλοι είναι ανά άτομο και ισχύουν μόνο όταν δύο επιβάτες κάνουν κράτηση και ταξιδεύουν μαζί σε όλες τις πτήσεις.

**Καθημερινές απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty .

Κάντε κράτηση δύο ατόμων για την Business Class της Emirates στο www.emirates.gr τώρα και μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.