Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ποσό 2.500.500 ευρώ με απόφαση Περιφερειάρχη από το ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» για την...

Ποσό 2.500.500 ευρώ με απόφαση Περιφερειάρχη από το ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» για την συμπλήρωση-αναβάθμιση ψηφιακού εξοπλισμού στην εκπαίδευση

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη διατίθενται 2.500.500 ευρώ από το ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 για τη συμπλήρωση – αναβάθμιση ψηφιακού εξοπλισμού υποδομών προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Ειδικότερα, από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη υπεγράφη σήμερα η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή στο ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020, έργων που συμπληρώνουν και αναβαθμίζουν τον ψηφιακό εξοπλισμό των σχολείων προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κρήτης, προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ. Η πρόσκληση εκδίδεται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης . Οι προτάσεις των έργων   θα υποβληθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας.

Πρόκειται για μια σημαντική δράση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος μιας και η αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής στην εκπαίδευση αποτελεί βασική προϋπόθεση , για τη δημιουργία ενός σχολείου, το οποίο θα είναι καινοτόμο, ελκυστικό για τους μαθητές. Ενός σχολείου που θα παρέχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση για όλους, σε ένα αναβαθμισμένο σχολικό περιβάλλον, στο οποίο οι εκπαιδευτικοί θα διευκολύνονται να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες και να αναπτύξουν τις ικανότητες των μαθητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.