Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η trivago αποκαλύπτει τις τάσεις του χειμώνα στην Ελλάδα για το 2018

Η trivago αποκαλύπτει τις τάσεις του χειμώνα στην Ελλάδα για το 2018

Η Ελλάδα δεν αποτελεί μόνο καλοκαιρινό προορισμό. Αντιθέτως αρχίζει να γίνεται πόλος έλξης για διεθνείς ταξιδιώτες και τη χειμερινή περίοδο. Ποιους προορισμούς θα προτιμήσουν φέτος το χειμώνα οι Έλληνες και οι ξένοι τουρίστες; Πόσες μέρες θα πάνε διακοπές; Ποιες είναι οι μέσες προτιμώμενες τιμές; Ποιες εθνικότητες θα επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος το χειμώνα; Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας αναλύει τις τάσεις του χειμώνα του 2018.

Οι προτιμώμενοι προορισμοί για τους Έλληνες φέτος το χειμώνα

Οι Έλληνες κατά παράδοση προτιμούν την ηπειρωτική Ελλάδα για τις εξορμήσεις τους κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Προορισμοί,  οι οποίοι προσφέρονται για χειμερινά σπορ,  όπως το Μέτσοβο, τα Καλάβρυτα, η Αράχωβα, η Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα Κορινθίας, βρίσκονται στο τοπ 10 των προτιμώμενων προορισμών των Ελλήνων. Οι κοντινές πόλεις στην Αθήνα, Ναύπλιο και Λουτράκι, φαίνεται να προσελκύουν επίσης το ενδιαφέρον των Ελλήνων ταξιδιωτών.

Οι προτιμώμενοι προορισμοί για τους ξένους τουρίστες φέτος το χειμώνα

Η Σαντορίνη αποτελεί ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό και τη χειμερινή περίοδο για τους ξένους τουρίστες. Τέσσερις από τους δέκα τοπ προτιμώμενους προορισμούς για τους διεθνείς τουρίστες, βρίσκονται στη Σαντορίνη και πιο συγκεκριμένα τα Φηρά, το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι και η Οία.  Οι ξένοι τουρίστες θα προτιμήσουν κι άλλους νησιωτικούς προορισμούς όπως τη Χώρα της Μυκόνου, τα Χανιά και την Πόλη της Ρόδου. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη αποτελούν την πρώτη και τρίτη επιλογή των διεθνών ταξιδιωτών αντίστοιχα. Μέσα στο τοπ 10 των προτιμώμενων προορισμών βρίσκεται και η Παραλία της Αικατερίνης, καταλαμβάνοντας τη δέκατη θέση.

Ποιες είναι οι εθνικότητες, οι οποίες θα επισκεφθούν τη χώρα μας φέτος το χειμώνα; Ποιος είναι μέσος όρος τιμής αλλά και ο μέσος όρος διαμονής που επιλέχθηκε για τη χώρα μας το χειμώνα του 2018 από Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες;

*Η έρευνα βασίζεται σε δεδομένα που προκύπτουν από τις αναζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην www.trivago.gr μεταξύ της 1ης Δεκεμβρίου 2016 και της 15ης Ιανουαρίου 2018 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ της 1ης Δεκεμβρίου 2017 και της 28ης Φεβρουαρίου 2018.

 

Σχετικά με την trivago:

H trivago επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται τα ξενοδοχεία με τους ταξιδιώτες – μέσω του trivago Hotel Manager. Με 1,4 δισεκατομμύρια επισκέψεις το χρόνο, σε 55 διαφορετικές ιστοσελίδες, διαθέσιμες σε 33 διαφορετικές γλώσσες, η trivago ηγείται του ξενοδοχειακού metasearch για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Από τις 31 Ιουλίου 2017, υπάρχουν περισσότεροι από 220.000 ξενοδόχοι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη metasearch marketing πλατφόρμα μας,  προκειμένου να χτίσουν ένα μοναδικό ξενοδοχειακό προφίλ, να ενισχύσουν την κατάταξή τους στην trivago και να αυξήσουν έτσι τις άμεσες κρατήσεις τους. Η υπηρεσία trivago Hotel Manager λειτουργεί αυτή τη στιγμή σε οχτώ διαφορετικές γλώσσες και εξυπηρετεί 17 χώρες. Για να μάθετε περισσότερα ή για να κάνετε εγγραφή ως ξενοδόχος επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.trivago.gr/hotelmanager/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.