Αρχική Γαστρονομία Εσύ θες brunch?

Εσύ θες brunch?

Με έναν νέο κύκλο γαστριμαργικών απολαύσεων ξεκινά το ανοιξιάτικο Thessbrunch στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Με δύο events μέσα στο Φεβρουάριο και άλλα πέντε μέσα στο Μάρτιο το Thessbrunch αποχαιρετά το Χειμώνα και υποδέχεται την Άνοιξη με μια σειρά εκπλήξεων.

Στα καλοκαιρινά και τα φθινοπωρινά events, το ThessBrunch, το «παιδί» της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης που γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο, έγινε δημοφιλές στον κόσμο και οι συμμετοχές έχουν σημειώσει σημαντική αύξηση. Στα χειμερινά και τα ανοιξιάτικα Thessbrunch oι ιδιοκτήτες, τα στελέχη και οι chef των ξενοδοχείων που συμμετέχουν, ενσωματώνουν καινούργια, πλούσια πιάτα, μοναδικά κρασιά και cocktails, λαχταριστά γλυκά και νέους γευστικούς συνδυασμούς στα εστιατόρια τους.

Στο πλευρό του Thessbrunch,εξακολουθεί να είναι η Ellinair. Η αεροπορική εταιρεία, η οποία είναι ο κύριος χορηγός αερομεταφορών του project, προσφέρει με κλήρωση σε όσους συμμετέχουν στα events, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή. 

Το πρώτο thessbrunch του Φλεβάρη

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου έγινε το πρώτο χειμωνιάτικο event στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί δοκιμάσαμε ένα πολύχρωμο Thessbrunch που μας…απογείωσε.

Τα τραπέζια γέμισαν και οι γαστριμαργικές επιλογές του έμπειρου σεφ Ηλία Γωγάκου ικανοποιήσαν τους θαμώνες που κατέκλυσαν το restaurant-bar του ξενοδοχείου καθώς για άλλη μια φορά η κουζίνα του Colors Urban Hotel, εντυπωσίασε.

Όσοι βρέθηκαν σε αυτό το event είχαν την ευκαιρία να γευτούν από την εξαιρετική κουζίνα, αλλά και να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό της Ellinair για να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια.

Σε αυτό το Thessbrunch η υπεύθυνη marketing της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κα Χρύσα Σαραβέλου σε συνεργασία με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, ετοίμασαν μια έκπληξη που δοκίμασε τις ικανότητες, όσων συμμετείχαν στο event, στη… διαχείριση!

Μια monopoly στήθηκε σ ένα κεντρικό τραπέζι και κέρδισε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων. Προσπαθώντας να φτάσουν τα… κέρδη και τις κατακτήσεις του Mr Monopoly αρκετοί κάθισαν στο τραπέζι και δοκίμασαν τις ικανότητες τους στο πασίγνωστο επιτραπέζιο.

Το επόμενο ραντεβού για Thessbrunch είναι σε τρεις εβδομάδες ενώ ακολουθούν πολλά events και το Μάρτιο.

Το πρόγραμμα του Thessbrunch έχει ως εξής:

25/02: The Met Hotel – Thessaloniki

04/03: City Hotel – Thessaloniki

11/03: Mediterranean Palace Hotel – Thessaloniki

17/03: Mandrino Hotel – Thessaloniki

18/03: Electra Palace – Thessaloniki

31/03: Anatolia Hotel – Thessaloniki

 

#koulouriofthemonth με την Ellinair

 

Ο διαγωνισμός με τη φωτογραφία με κάδρο το κουλούρι που έχει γίνει γνωστή διεθνώς, συνεχίζεται.

Το κοινό μπορεί να συμμετέχει με φωτογραφίες που αναρτά, χρησιμοποιώντας το κουλούρι Θεσσαλονίκης ως κάδρο για να εστιάσει σε κτίρια, πρόσωπα, πιάτα, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί να συμπεριλάβει σε μια φωτογραφία. Ανεβάζει την αγαπημένη του φωτογραφία με το κουλούρι Θεσσαλονίκης ως πλαίσιο και με το hashtag #koulouriofthemonth ή στέλνει μήνυμα στα social media του thessbrunch.

Η αεροπορική εταιρεία Ellinair, προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στους νικητές του διαγωνισμού #koulouriofthemonth, που είναι από άλλη πόλη, να ταξιδέψουν δωρεάν στη Θεσσαλονίκη, να απολαύσουν διαμονή στα ξενοδοχεία της και να γευτούν ένα ξεχωριστό thessbrunch.

Κάθε μήνα, η φωτογραφία που συγκεντρώνει τα περισσότερα likes με το #koulouriofthemonth κερδίζει ως έπαθλο δύο διανυκτερεύσεις στην πόλη εφόσον ο νικητής δεν είναι κάτοικος της Θεσσαλονίκης, ενώ το έπαθλο για τους Θεσσαλονικείς είναι δύο thessbrunch για δύο άτομα το καθένα.

 

Μείνετε συντονισμένοι…

 

thessbrunch links:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.