Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 22 – 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

22 – 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Και να είμαστε στην τελευταία εβδομάδα του μήνα που κύλησε ομαλά παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των κινδυνολόγων.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία δυναμική Σελήνη στον Κριό που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και την έναρξη των μεγαλεπήβολων σχεδίων.

Την Τρίτη υπάρχει περίπτωση ανατροπών στα σχέδιά μας.

Την Τετάρτη θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο επικοινωνίας.

Την Πέμπτη στις 25 του μήνα πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή με το Δία που είναι μία άκρως ευνοική όψη. Μπορεί να γίνουν συμφωνίες με τις καλύτερες συνθήκες και να βρεθούν λύσεις σε διάφορα θέματα που μας απασχολούν.

Την Παρασκευή στις 26 του μήνα το τετράγωνο του Ερμή Ουρανού δημιουργεί εντάσεις και φέρνει απρόσμενες αλλαγές στα σχέδιά μας.

Το Σάββατο στις 27 του μήνα ο πολεμοχαρής Αρης εγκαταλείπει το Σκορπιό και εισέρχεται στον Τοξότη με θετικά αποτελέσματα και άλλου είδους επιρροές.

Την Κυριακή στις 28 του μήνα πραγματοποιείται η Σύνοδος Ερμή με τον Πλούτωνα που θα φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά. Η επικοινωνία έχει υπόγειους τρόπους λειτουργίας.

Ας δούμε, λοιπόν, πως θα επηρεαστούν οι σοφοί από τη διέλευση των πλανητών αυτήν την εβδομάδα.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Αυτό σας κάνει πιο δυναμικούς και πιο αποτελεσματικούς σε ό τι κάνετε. Διακατέχεστε από ενθουσιασμό κυρίως στον επαγγελματικό στίβο όπου έχετε εναποθέσει τις δυνάμεις σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω ενισχύει την επιθυμία σας να κάνετε συζητήσεις που αφορούν την καριέρα σας.

2ΤΑΥΡΟΙ

Πρόκειται για μια εβδομάδα έντονης επικοινωνίας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη η Σελήνη στο ζώδιό σας χαρίζει ευεξία και επιτυχία σε ό τι κάνετε. Ισως να οργανώσετε ένα ταξίδι η να ασχοληθείτε με θέματα εμπορίου και με ό τι σχετίζεται με τον 9 οίκο στη δικαιοδοσία του οποίου έχουμε την πνευματική εξέλιξη και τη δίψα για γνώση που δεν είναι το forte σας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία χαρούμενη εβδομάδα καθώς οι πρώτες μέρες ευνοούνται για να βγείτε και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη με τη Σελήνη στον Ταύρο θα συζητήσετε πάνω στα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα έχετε τα κέφια σας και θα είστε ευνοούμενοι από τα άστρα.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο αυτήν την εβδομάδα είναι ο οικονομικός. Αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως καθώς είχατε δυσκολίες τον τελευταίο καιρό. Ο Δίας σε φιλικό για σας ζώδιο θα σας δώσει ευκαιρίες να ερωτευτείτε και να γευτείτε τη γλύκα του Ερωτα.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Αφροδίτη στο απέναντι για σας ζώδιο στον Υδροχόο βελτιώνει τη σχέση σας με το σύντροφο, αλλά σας δίνει ευκαιρίες να βρείτε κάποιον εάν είστε μόνοι. Είστε ιδιαίτερα δοτικοί αυτόν τον καιρό και το Σύμπαν θα σας το ανταποδώσει γενναιόδωρα. Ο Δίας δίνει ευκαιρίες για να επιφέρετε αλλαγές μέσα στο σπίτι η και για μία μετακόμιση.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει τον επαγγελματικό στίβο όπου σημειώνεται βελτίωση των συνθηκών. Υπάρχει το ενδεχόμενο να συναντήσετε τον Ερωτα στο χώρο εργασίας. Είστε τόσο εργασιομανείς που σας είναι πιο οικείο αυτό το περιβάλλον από κάθε άλλο.

7ΖΥΓΟΙ

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς εσάς. Γι αυτό που μπήκε η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοείται όχι μόνον ο Ερωτας, αλλά και τα οικονομικά σας. Η εύνοια στο χώρο των οικονομικών ενισχύεται από την παρουσία του Δία στο Σκορπιό.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Διακατέχεστε γενικώς από μία ευεξία που σας βοηθά να ελκύετε επιτυχία σε όλους τους τομείς. Αυτήν την εβδομάδα νοιώθετε χαρά μέσα στο σπίτι σας όπου σημειώνονται τα πιο ευχάριστα γεγονότα. Δίνετε και εισπράττετε θαλπωρή από τα μέλη της οικογενειακής εστίας σας.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ. Ερχεστε κοντά σε οικεία πρόσωπα. Μπορεί να οργανώσετε δείπνα στο σπίτι για να φιλοξενήσετε τους γείτονες και τους κοντινούς συγγενείς. Γενικώς θα διακατέχεστε από μία ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα σας βοηθήσει παντού.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βελτιώνει τα οικονομικά σας. Γι αυτό, όπως πάντα συστήνω, πρέπει να δραστηριοποιηθείτε για να ενεργοποιηθεί η εύνοια των πλανητών. Προφανώς να σας πιάσει μία καταναλωτική μανία για πράγματα ακριβά που πριν δεν θα τολμούσατε καν να σκεφτείτε να αγοράσετε.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Είναι η πιο ευνοική περίοδος της ζωής σας καθώς ο Ηλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σας. Είστε ευνοούμενοι από τους πλανήτες και κυρίως τολμάτε στον Ερωτα. Εχετε τη δύναμη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και αυτό σας διευκολύνει στις σχέσεις σας. Και τα οικονομικά σας σημειώνουν βελτίωση.

12ΙΧΘΥΕΣ

Η εσωστρέφεια που σας διακατέχει ενισχύεται αυτόν τον καιρό από την παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο επομένως στον 12 οίκο όπου είναι κρυμμένα τα απωθημένα σας. Τα έντονα συναισθήματα σας τρομάζουν και προτιμάτε να μην τα εκφράσετε και να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο κάνετε λάθος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.